Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Maskun Blogi Att köpa från Masku

Att köpa från Masku

Välkommen till Masku!

Kort om Masku på svenska

Masku är känd för Finlands största utbud av möbler och för de billigaste priserna på marknaden. Masku erbjuder dig service med sitt omfattande nätverk av varuhus i hela Finland och via webbutiken www.masku.com 24/7. Samma billiga priser både i varuhusen och i onlinebutiken!

I den unika kollektionen hittar du lösningar för alla livsfaser och olika stilar som klassisk, skandinavisk och modern, retro eller bonderomantik.

Den största delen av vår kollektion kan anpassas, så att den passar just din smak. Tillsammans designar vi möbler åt dig, där måtten passar till ditt hem, färgerna passar för din övriga inredning, benen ser ut som du vill, sätet och madrassens hårdhet är exakt som du vill och skinnet eller tyget är vald efter dina behov.

Se våra billiga erbjudanden här!

 

Transportjänster

Från Masku kan du enkelt transportera, installera och montera dina nya möbler och bli av med dina gamla möbler. Du kan också hämta din beställning från de flesta av våra varuhus eller från vårt centrallager i Mäntsälä. Mindre leveranser skickas till Postis serviceställen. Leveranskostnad från 19 euro.

Tillgången på monteringstjänster varierar beroende på plats. Be om mer information från vår kundtjänst eller i närmaste Masku-varuhus.

Produktens beräknade leveranstid anges på produktkortet och kommer att bekräftas via e-post vid beställning. Posti kommer att kontakta dig före leverans per telefon. När du väljer att hämta din beställning från ett varuhus, centrallager eller serviceställe, får du ett textmeddelande på din mobil när din beställning kan hämtas.

Betalningssätt

Med finansiering får du önskad betalningstid för dina inköp. Du kan också betala med internetbankskoder, betalkort och kreditkort eller ta en faktura. Alla betalningsmetoder som vi godkänner är skyddade och säkra att använda.
I våra varuhus kan du också välja Nordea Tuohi-betalning, Avarda-faktura och betala kontant. Vi accepterar betalningsförbindelser från Fpa eller kommun som betalningsmedel.

Retur- och utbytespolicy

Våra kunder har rätt att returnera produkter som har köpts från nätbutiken inom 14 dagar efter mottagandet.

Produkten måste vara oanvänd, felfri och förpackad i originalförpackningen. Försäljningsförpackningen måste vara intakt och innehålla alla delar, dokument och förpackningsmaterial som ingår i paketet.

Om den returnerade produkten har skadats eller dess värde har minskat avsevärt, förbehåller Masku Kalustetalo sig rätten att debitera kunden för de individuella kostnaderna som orsakas av nedskrivningen. Kunden är ansvarig för alla returkostnader.

Begränsningar av returrätten i enlighet med 6 kap. 16 § i konsumentskyddslagen: Hygien och intimprodukter har ingen returätt efter att paketet har öppnats, eftersom produkten inte kan returneras till försäljning på grund av dess natur. Exempel på sådana produkter är kuddar, filtar och bäddmadrasser.

Vänligen kontakta vår kundtjänst i alla returärenden.

Garanti

Masken och möbeltillverkarna som vi representerar följer de strikta kvalitetsstandarder som rekommenderas och används i möbelindustrin. Om du märker något fel i produkten måste du omedelbart ta kontakt med vår kundtjänst.

Klagomål relaterade till garantin måste rapporteras senast en (1) månad från den stunden då felet upptäcktes eller borde ha upptäckts. Kunden är skyldig att inspektera produkten omedelbart efter mottagandet. Produkten ska endast användas i den miljön och på det sättet som den är utformad för.

Även möbler behöver dammsugning, rengöring och skötsel. I våra varuhus och onlinebutik hittar du de vattenbaserade Leather Master-produkter och bruksanvisningar som vi rekommenderar för rengöring av tyg och läder. Möbler som sköts på rätt sätt håller sig fina och eleganta i flera år.

Vi erbjuder även en frivillig engångs Masku Tuoteturva -försäkring för dina nya möbler, som ger 10-årsgaranti utan självrisk.

Vad som inte täcks av garantin

Normalt slitage, sträckning, sättning, förlust av elasticitet, missfärgning, eller stötskador orsakade av kunden under transport, installation eller lagring. Till exempel är läder ett naturmaterial som sträcker sig och de vecken som då bildas är normala för materialet, såväl som motsvarande töjning av tyger och en begränsad uppkomst av noppor är normalt.
Garantin gäller endast för produkter som köpts för privat bruk.

Reklamationer

Om produkten har levererats defekt eller har ett fel som täcks av garantin, vänligen kontakta vår kundservice. För att vi ska kunna ge dig snabb service, ange referensnumret (som börjar med M), bilder av skadorna och, om det gäller en transportskada, också en bild av fraktsedeln.

När vi har fått din reklamation, kommer vår kundtjänst att kontakta dig så snart som möjligt. Vår kundtjänst kommer att diskutera med dig för att komma fram till den bästa återbetalningsmetoden och lösningen från fall till fall. I många fall är reparation av felet inte bara det mest ekologiska utan också det enklaste alternativet.

Observera att ett reklamation avser en defekt produkt eller tillverkningsfel vid leveransen och inte till exempel fel som orsakats av normalt slitage och lång livslängd. Reklamationen måste göras så snart som möjligt efter att felet har observerats. Speciellt reklamationer om transportskador måste anmälas till transportföretaget inom sju dagar.


Kontaktinformation

Kundservice

Telefon: 0201 211 200
E-post: asiakaspalvelu@masku.com Öppet må–fre, kl. 8:00–20:00, lö kl. 10:00–18:00.

Telefonförsäljning & Chat

Telefon: 0201 211 211
Öppet må–lö kl. 10:00–22:00, sö kl. 12:00–22:00.

Samtalalskostnad till Masku 0,08 eur/samtal + 0,17 eur/min.

Vår kundtjänst ger service på finska, svenska och engelska. Du hittar vilka språk som pratas i de olika varuhusen på deras hemsidor: Varuhusens kontaktinformation och öppettider.