Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Aurinkoisia kesäpäiviä

Aurinkoisia kesäpäiviä

Aurinkoisia kesäpäiviä


Jos luotat siihen, että Suomessakin riittää kesällä aurinkoa, voit kalustaa ihanan lekottelupaikan myös omalle terassillesi

Luksusta Malediiveilla

Jos haluat rentoutua täydellisesti, suuntaa Conrad Maldives Rangali Island -hotelliin Malediiveille. Makoilet aurinkotuolissa, juot virvokkeita ja toivot, että aika pysähtyisi. 

Täällä viiden tähden hotellissa jokaista vierasta hemmotellaan. Voit poimia 11 ravintolasta ja baarista mieleisesi. Ehkä valitset juustobaarin, jossa voit herkutella 101 maailman parhaalla juustolla. Palan painikkeeksi valitset viinin viinikellarin 20 000 pullosta.


MASKUN MODE-TUOLIT ja sivupöytä on valmistettu helppohoitoisesta polyrottingista. Näille kalusteille riittää hoidoksi vain puhtaana pito. Kalusteiden pehmusteet kannattaa suojata sateelta.

 


 


Mode-aurinkosänky on auringonpalvojien unelma. Säädettävän selkänojan ansiosta niskat eivät kipeydy, vaikka lukisit kirjaa tai ottaisit kunnon päiväunet. Tyylikäs ja helppohoitoinen kaluste kerää ihailevia katseita ja kestää aikaa.

Pituus 200 cm ja leveys 60 cm. 

 

 


Pesä on jokaisen suosikki. Maskun ihanasti pehmustetussa Pesässä voit ottaa päiväunet muiden häiritsemättä, kun suljet katon. Eikä pieni sadekaan haittaa. Pesä sisältää pehmusteet.

Syvyys 140 cm ja leveys 220 cm.