Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Etsitkö täydellistä sänkyä? Vilkaise nämä mahtavat innovaatiot!

Etsitkö täydellistä sänkyä? Vilkaise nämä mahtavat innovaatiot!

Etsitkö täydellistä sänkyä? Vilkaise nämä mahtavat innovaatiot!

Kotimaiset Fly-sängyt

Kotimaisen Fly-sarjan sängyt ovat paitsi tukevia ja tyylikkäitä, niissä nukkuminen on kuin unelma! Patjan korkeakimmoinen ja tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen leikkaus, leikkausten väliin sijoitetut jäykistelevyt sekä selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilee ja tukee selkärankaa vahvasti. Lantion ja olkapään kohdalla tukivaahto taas muodostaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jolloin kyseiset vartalon osat pääsevät painumaan patjan sisään.

Nukkumismukavuuden viimeistely onnistuu FLY Air -petauspatjalla, jonka täytteenä on nukkujan kehon lämmön ja paineen mukaan muotoutuva erikoissisus, joka vähentää kehon painerasitusta. Patjan päällinen on pehmeää ja hengittävää joustokudosta. Tikkauksissa on käytetty hengittävää univanua ja hengittävyyttä sekä ilmavaihtoa korostava Air-verkkorakenne kiertää koko petauspatjan. Antislip-joustokudos nukkumapinnan keskiosassa mahdollistaa erikoistäytteen esteettömän toiminnan ja pitää myös petauspatjan paikallaan.

>> Fly-sänkymallistomme

Svane-sängyt

Svane® -sarjan sängyissä käytetty IntelliGel®-materiaali on erittäin herkkä paineelle. Materiaali auttaa kaikkein uloimpia kehon osia, kuten hartioita ja lonkkaa, uppoutumaan syvemmälle patjaan jakamalla painetta, samalla kun se tukee koko vartaloa. Patja pitää hartiat ja vyötärön oikeassa asennossa, jolloin selkäranka pysyy suorana, kun makaat sängyssä.

IntelliGel® -sängyn käyttöikä on pitkä, sillä sen patentoitu geelikenno ei kulu ja väsy nopeasti. Patjan lämpötila pysyy myös mukavana koko yön, eikä kosteuskaan pääsee patjaan käsiksi, kun materiaali hengittää erinomaisesti.

>> Svane-sänkymallistomme

Voisimmeko auttaa sinua jossain muussa sängyn valintaan liittyvässä haasteessa? Monipuolisen sänkyvalikoiman lisäksi meiltä löytyy myös laaja valikoima tyynyjä ja peittoja, mukaan lukien myös huippusuositut painopeitot. 

Poikkea myymälässä testaamassa erilaisia vaihtoehtoja ja tutustu myös nikamatestiin, joka mittaa selkärangan optimaalista suoristumista oikealla patjalla makoillessasi. Voit myös pyytää apua asiakaspalvelustamme, mikäli jokin verkkokaupan tuote herättää sinussa kysymyksiä. 

Laadukas, palauttava uni on meille kaikille tärkeää ja autamme mielellämme sinua nukkumaan yösi levollisesti.