Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Ihanaa ulkoilmaelämää!

Ihanaa ulkoilmaelämää!

Ihanaa ulkoilmaelämää!

Viimeistään kesäkuussa on aika laittaa terassit, parvekkeet ja pihat kuntoon. Viihtyisäksi sisustetussa oleskelutilassa on mukava nauttia Suomen suvesta. 

Tänä vuonna skandinaavisuus on inspiroinut Maskun Kalustetalon puutarhakalusteiden mallistoa. Kalusteet ovat käytännöllisiä, luonnonläheisiä, pehmeiden sävyjen värittämiä ja keveitä. Materiaalit ovat helppohoitoisia ja kestäviä ja sopivat pohjoismaisiin sääolosuhteisiin. 

Mallistosta löytyy jokaiselle jotakin, ja tuotteilla luot terassille, parvekkeelle tai pihalle mukavan paikan, jossa viettää rentouttavia hetkiä niin lomalla kuin arjessakin. 

– Ulkotilat muuttuvat enemmän ulko-olohuoneiksi, hakien vaikutteita sisätiloista. Terasseille ja parvekkeille halutaan sohvia, nojatuoleja ja ruokailuryhmiä. Maskun Kalustetalon tämän vuoden mallistoon on suunniteltu valmiita kokonaisuuksia, mutta aiemmista vuosista tutulla Mix & Match -konseptilla jokainen voi myös rakentaa omiin tarpeisiinsa sopivan ratkaisun, kertoo Maskun Kalustetalon Design&Development Manager Kaisa Sukari-Salonen

Mallistosta löytyy eri tyylisuuntia, joilla saa luotua mieleisensä kokonaisuuden oman maun mukaan. Tyylikkään polyrottinkipunoksen rinnalle on tullut trendikäs narupunos, joka tuo keveyttä ja pehmentää kalusteiden muotoa. Tunnelmaa terassille tuo puolestaan elävä tuli. 

– Liekkipöydät ovat tämän kesän uutuus. Mallistostamme löytyy niin ruokapöytä kuin kaksi eri mallista sohvapöytääkin. Pöytien keskellä on kaasulla toimiva polttimo, jonka avulla voit nauttia elävän tulen tunnelmasta. Tulipesän saa halutessaan helposti piiloon kannen alle. Pöytien pintamateriaali on säänkestävää komposiittia, jatkaa Kaisa. 

OTA TILA HALTUUN 

Ennen kalusteiden hankintaa kannattaa miettiä, millaisia tarpeita sisustetulle tilalle on asetettu. Vietetäänkö tilassa aikaa yksin vai yhdessä, tarvitaanko paikka ruokailulle ja ruuan tekemiselle, minkä verran halutaan jättää tilaa muille toiminnoille? 

Sääolosuhteet on myös hyvä huomioida ja miettiä, onko aurinkosuojalle tarvetta. Tekstiileiksi kannattaa valita ulkotiloihin sopivia materiaaleja, jotka kestävät auringonpaahdetta ja sadetta. 

– Suuret auringonvarjot, paviljongit ja liikuteltavalla kangaskatoksella varustetut pergolat ovat nyt suosittuja. Niiden avulla auringon ja varjon määrää voi säädellä itselleen sopivaksi. Suurien aurinkovarjojen kohdalla on hyvä muistaa, ettei niitä tule käyttää kovalla tuulella turvallisuuden vuoksi, Kaisa toteaa. 

Lasitetuille parvekkeille ja terasseille voi asentaa kevyet verhot tuomaan yksityisyyttä ja auringonsuojaa. 

YHDISTELE ROHKEASTI 

Luo oleskelutilaan persoonallista ilmettä yhdistelemällä erilaisia materiaaleja. Puu ja muovi sopivat mutkattomasti yhteen. Rottinki pehmentää betonipintaa ja luo mielenkiintoista kontrastia. Polyrottinki ja alumiini kestävät säässä kuin säässä. 

– Kerroksellisuus toimii sisätilojen sisustamisen tavoin myös ulkona. Kalusteiden ei tarvitse olla keskenään samanlaisia. Hulluttele väreillä tai valitse hillitty väriteema tekstiileille ja muille somisteille. Matoilla pehmennät ilmettä ja kesäkukilla sekä muilla somisteilla viimeistelet kokonaisuuden, Kaisa vinkkaa.