Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Järjestä ikimuistoiset kesäjuhlat – juhlien järjestäjän muistilista 

Järjestä ikimuistoiset kesäjuhlat – juhlien järjestäjän muistilista 

Järjestä ikimuistoiset kesäjuhlat – juhlien järjestäjän muistilista 

Kesä on täynnä iloisia tapahtumia, ja monille meistä se tarkoittaa myös juhlien järjestämistä. Olipa kyseessä ylioppilasjuhlat, puutarhajuhlat, grillibileet tai syntymäpäiväjuhlat, on tärkeää panostaa suunnitteluun ja varmistaa, että kaikki sujuu hyvin. Tässä blogipostauksessa esittelemme kesäjuhlien järjestäjän muistilistan. 

1. Suunnittele juhlapaikka 

juhlapaikka

Ennen kuin pääset valitsemaan tarjoiluja, koristeita ja kalusteita, on tärkeää huomioida tapahtumapaikan sijainti ja tyyli. Arvioi tilan koko ja pohdi, kuinka monta vierasta tulee paikalle. Tämä auttaa sinua hankkimaan oikean määrän istumapaikkoja. Myös kalusteiden sijoittelu kannattaa miettiä jo etukäteen. 

2. Suojaa vieraasi auringolta ja sateelta

kesäkalusteet juhlat

Mikäli juhlapäivälle sattuu sadekuuroja tai auringon paahdetta, on hyvä, että vierailla on mahdollisuus päästä katoksen suojaan. Erilaiset pergolat ja paviljongit ovat erinomainen tapa suojata vieraitasi auringolta ja sateelta. Myös pöytäryhmien ylle sijoitetut aurinkovarjot luovat suojaisia paikkoja juhlatilaan. 

3. Panosta tarjoiluun ja kattaukseen

kesäjuhlien kattaus

Hyvin suunniteltu ruokatarjoilu on olennainen osa onnistuneita kesäjuhlia. Valitse tarjottavat tapahtuman tyylin mukaan. Sopisiko sinun juhliisi mehevät grilliherkut, helpot sormisyötävät vai juhlavampi ateriointi? Kun juhlapäivän menu on selvillä, suunnittele kattaus. Kesäjuhliin sopivat värikkäät yksityiskohdat ja runsaat kukkakimput. Pihajuhlissa tarjoiluvaunut ovat käytännöllinen ratkaisu, sillä ne mahdollistavat ruoan ja juomien helpon kuljettamisen paikasta toiseen. 

4. Luo viihtyisä ilmapiiri tyylikkäillä ulkokalusteilla

tuolit kesäjuhliin

Panosta mukavuuteen ja valitse kalusteet, jotka tarjoavat viihtyisän istumapaikan vieraillesi. Pitkä ruokapöytä mukavilla tuoleilla on varma valinta. Toisaalta muhkeilla ulkosohvilla on ihana loikoilla yhdessä ystävien kanssa. Huomioi, että säänkestävät materiaalit ovat tärkeitä, jotta kalusteet säilyvät hyvässä kunnossa vielä juhlien jälkeenkin. Lisää tunnelmaa juhlien sisustukseen luot pehmusteilla, lyhdyillä ja ulkokoristeilla.

5. Huomioi käytännön tarpeet 

Kalusteiden ja koristeiden lisäksi on tärkeää huomioida tiettyjä käytännön tarpeita kesäjuhlia järjestäessä. Tarkista, että tapahtumapaikalla on riittävästi roska-astioita ja WC-tilat ovat asianmukaisesti järjestettyjä.  

Kesäjuhlien järjestäminen saattaa olla stressaavaa, mutta hyvin suunniteltu tapahtuma on vaivan arvoinen. Toivottavasti tämä muistilista auttaa sinua järjestämään onnistuneet kesäjuhlat!