Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Juhlavuoden Asuntomessut Tuusulassa 3. – 30.8.2020 – Maskusta parhaat brändit messuhintaan

Juhlavuoden Asuntomessut Tuusulassa 3. – 30.8.2020 – Maskusta parhaat brändit messuhintaan

Juhlavuoden Asuntomessut Tuusulassa 3. – 30.8.2020 – Maskusta parhaat brändit messuhintaan

Tämän kesän Asuntomessut järjestetään kokonaisuudessaan elokuun puolella 3. – 30. elokuuta. Asuntomessut toteutetaan kulttuurihistorialtaan värikkäässä Tuusulassa, kauniin Rykmentinpuiston alueella. Asuntomessut esittelevät kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön, jossa palvelut ja naapurit ovat lähellä ja asuminen on terveellistä ja turvallista. Viljapellot ja luontopolut lähtevät suoraan kotien takapihoilta. Taiteen merkitys elämisessä ja olemisessa näkyy niin asuinympäristössä kuin kotien sisälläkin.

Asuntomessujen virallinen oheiskohde on museotie Rantatie, jossa voi fiilistellä 1900-luvun alun taiteilijayhteisön elämää ja vierailla lukuisissa taiteilijakodeissa, jotka ovat myös aikansa arkkitehtonisia helmiä. Asuntomessualueelta on lyhyt matka Tuusulanjärven alueen ravintoloihin, hotelleihin ja tapahtumiin.

Tänä vuonna on Asuntomessujen 50. juhlavuosi. Ensimmäiset asuntomessukodit nousivat niinikään Tuusulaan vuonna 1970. Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö toimii Asuntomessut Tuusulassa 2020 -tapahtuman virallisena suojelijana.

Helposti tulevaisuuden kyläkaupunkiin

Asuntomessualue edustaa tulevaisuuden kyläkaupunkia, jossa on mahdollista asua eri elämänvaiheissa. Poikkeuksellisen monimuotoinen asuntojen typologia townhouseista pientaloihin ja alueelle myöhemmin valmistuviin kerrostaloihin muodostaa naapuruston, jossa erilaisten asukkaiden tarpeet huomioidaan jokaisessa elämänvaiheessa.

Asuntomessut juhlistavat messujen aikana tulevaisuuden asumista neljän vahvan teeman kautta aina viikon kerrallaan. Teemoja ovat asuminen tänään ja huomenna, sisustus- ja rakentaminen, taide ja hyvinvointi, ja vastuullisuus.

Oman auton lisäksi messuille pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä kuten junalla, sillä HSL:n bussit kulkevat säännöllisesti Keravan juna-asemalta Asuntomessualueelle. Katso saapumisohjeet tästä: http://asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020/saapuminen/

Maskusta laatumerkit messuhintaan

Maskun Kalustetalo on perinteisellä jättiosastollaan mukana Asuntomessuilla. Osastoltamme löydät tulevan syksyn ihania ja värikkäitä uutuuksia niin olo- ja makuuhuoneisiin kuin ruokailutiloihin. Messumalliston olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yhteistyössä kotimaisten Pohjanmaan-, Fly- ja Muoto-brändien sekä kansainvälisten Stressless- ja Svane - huippubrändien kanssa. Hyödynnä messuosastoltamme kesän parhaat messuhinnat ja -edut.

Asuntomessut ovat avoinna arkisin kello 12-20 ja viikonloppuisin kello 10-18. Perjantaina 21.8. messualueella tapahtuu ja alue on auki aina kello 22 asti.

http://asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020/

Artikkelin kuvat: © Kari Kohvakka