Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kaunis ruokailuryhmä kodin keskiöön - vinkit oikean kokonaisuuden valintaan

Kaunis ruokailuryhmä kodin keskiöön - vinkit oikean kokonaisuuden valintaan

Kaunis ruokailuryhmä kodin keskiöön - vinkit oikean kokonaisuuden valintaan

Tarkoin valittu ruokailuryhmä herättää kodin uuteen loistoonsa ja tarjoaa paikan ihanille arkihetkille yhdessä perheen kanssa. Ruokapöydän ääreen on helppo pysähtyä puimaan päivän kuulumiset isommalla tai pienemmällä porukalla. Maskun mallistosta löydät kauniita ruokailuryhmiä monessa tyylissä, koossa ja hintaluokassa. Laadukas ruokailuryhmä kestää useita vuosia ja vain paranee vanhetessaan!

Ruokailuryhmä kahdelle vai kahdeksalle hengelle?

musta ruokailuryhmä kahdelle

Kahdelle hengelle suunniteltu ruokailuryhmä on soma kokonaisuus, joka sopii pienempäänkin asuntoon. Kahdeksan hengen ruokailuryhmä sen sijaan kestittää isommankin seurueen ja tarjoaa mahtavan paikan illanistujaisille. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös neljälle ja kuudelle hengelle suunniteltuja ruokailuryhmiä. Vaikka perheeseesi kuuluisi vain neljä henkeä, saattaa kuuden tai kahdeksan hengen ruokailuryhmä silti olla parempi valinta, mikäli tilaa halutaan jättää myös mahdollisille vieraille.

 

pyöreä ruokailuryhmä neljälle

Tutustu ruokailuryhmiimme: 

Lankkupöydät pitävät pintansa

laadukas lankkupöytä

Tukevan lankkupöydän ääreen on mukava asettua niin aamiaista kuin päivällistäkin nauttimaan. Lankkupöytä sopii tyyliltään monenlaiseen sisustukseen. Moderni koti saa tyylikästä särmää lankkupöydän vankasta mallista, kun taas perinteisen sisustustyylin ystäville lankkupöytä tuo kotiin taattua laatua ja selkeitä linjoja. Lankkupöydissä on usein kauniin rustiikkinen ja uniikki pinta, joka elävöityy puun oksakohdista ja luonnollisista halkeamista.

lankkupöytä maskusta

Lankkupöydän rinnalle sijoitettavat tuolit vaikuttavat vahvasti ruokailuryhmän tunnelmaan. Esimerkiksi nahalla tai keinonahalla verhoillut tuolit tekevät kokonaisuudesta rouhean ja näyttävän. Sirot samettikankaalla verhoillut tuolit puolestaan tasapainottavat ilmettä ja luovat siihen kaunista kontrastia. Mallistostamme löytyy useita lankkupöydällä varustettuja ruokailuryhmiä, joihin on sovitettu sopivat tuolit valmiiksi. Tai sitten voit itse valita mieleiset tuolit ja pöydän valikoimastamme ja luoda sisustukseesi sopivan yhdistelmän.

Taittopöytä tuo vaihtelua kokoonpanoon

Taittopöytä on kätevä malli, kun haluat vaihdella istumapaikkojen määrää. Rowicon tyylikäs Brockton-taittopöytä on myös äärimmäisen trendikäs valinta ruokailutilaan. Monikäyttöinen pöytä muuntuu aina tarpeen vaatiessa juuri sopivaan asentoon. Täysimittaiseksi asetetun taittopöydän ääreen mahtuu illallistamaan isompikin joukko. 

Taittopöytien lisäksi myös jatkettavat ruokapöydät sopivat koteihin, joissa ruokailutilan tarve vaihtelee silloin tällöin. Irrotettava jatkopala on helppo lisätä ja ottaa pois. Tutustu kaikkiin jatkettaviin ruokapöytämalleihimme täällä ja nappaa rinnalle tyylikkäät tuolit valikoimastamme!

Kustomoi juuri sinun tarpeisiin sopiva ruokailuryhmä

Suunnittele oma ruokailuryhmä

Tanskalainen Bodahl tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden suunnitella näyttävän ruokailuryhmän omien toiveiden mukaan. Variaatiomahdollisuuksia löytyy niin ruokapöydän kansien, jalkojen kuin yksityiskohtienkin suhteen. Myös ruokapöydän tuolit voit valita juuri toiveidesi mukaan. Kustomoidut ruokailuryhmät tulee tilata myymälöidemme kautta, joten suuntaa kipin kapin lähimpään Masku-myymälääsi, mikäli haluat omaleimaisen ja juuri sinun näköisen ruokailuryhmän kotisi paraatipaikalle!

 

laadukas ruokailuryhmä

LUE MYÖS! UUTUUTENA MASKUN VALIKOIMASSA: BODAHL MOEBLER