Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kettu valitsi Maskusta Pohjanmaan huippusohvan

Kettu valitsi Maskusta Pohjanmaan huippusohvan

Maskun Rovaniemen myymälässä koettiin sunnuntaina 16. syyskuuta jännä hetki, kun muiden asiakkaiden lisäksi myymälään tepasteli kettu. Rauhallisesti myymälään jolkotellut kettu tutkiskeli paikkoja kaikessa rauhassa ja hyppäsi lopulta määrätietoisen näköisenä istuskelemaan Pohjanmaan Kalusteen huippuhyvälle Domino-sohvalle. Sohva oli ilmeisesti ketun mieleen, sillä repolainen vietti siinä leppoisasti aikaa tutkiskellen muun muassa käsinojatrendejä.

Myymäläpäällikkö Tommi Karhu tiimeineen on saanut vastailla median ja asiakkaiden kysymyksiin ketusta. – Ei sitä joka päivä kettu myymälään tule. Kettu vaikutti oikein valistuneelta asiakkaalta, sillä se testasi sohvan istuinmukavuutta, makoili siinä vielä aikansa ja tuntui olevan mielissään laatukankaasta, Karhu fiilisteli.

Kesynoloisen ketun vierailu myymälässä toteutui rauhallisesti ja paikalla oli muitakin asiakkaita. Kettua houkutteli takaisin ulos myymälähenkilökunnan tarjoamat letut, jotka vierailun jälkeen tuntuivat maistuvan ennen paluuta luontoon.

Masku lahjoitti 2700 euroa eläintensuojeluun

Maskun omistaja Toivo Sukari halusi lunastaa kyseisen sohvan itselleen kuultuaan hauskasta episodista. – Perheyhtiömme on saanut palvella 35 vuoden aikana ministereitä myöten kuluttajia vauvasta vaariin, mutta kettu on ihan uusi tuttavuus ja kohderyhmä. Tämä oli sellainen tarina, että halusin lunastaa ketun sohvan. Sohva puhdistetaan ja se saa olla ainakin alkuun Rovaniemellä myymälässämme, missä siitä tuntuu tulleen kysytyin malli, Sukari iloitsi.

Sukari heltyi ketun koskettavasta vierailusta. - Maskun Kalustetalo lahjoittaa sohvasta maksamani 2700 euron summan Suomen Luonnonsuojeluliitolle. Toiveenamme on, että summa kohdistetaan suomalaisten metsien eläinten suojeluun, Sukari pohti.

Katso lisää ketun tarinaa näistä:
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/9bfb5d3a-a4d7-42f8-aeb0-b86796842ff4_vd.shtml
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201809162201201814_u0.shtml