Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi KOPIOI TYYLI: Avaraa loikoilua

KOPIOI TYYLI: Avaraa loikoilua

RENTOUDU ALPPIEN KUPEESSA

Sveitsin Adelbodenissa, Alppien keskellä sijaitseva The Cambrian tarjoaa huikaisevia maisemia luksusyöpymisellä. Hotellin filosofiaan kuuluu rentous – sivuilla luvataan, että stressaantuneinkin toimistorotta lähtee hotellissa vietetyn loman jälkeen mieli keveänä. Maisemien ihailun lisäksi vieraat voivat rentoutua hotellin spa-osastolla. Miltä kuulostaisi vaikkapa vuoristoyrttihieronta? | www.thecambrianadelboden.com


Sveitsiläisen hotellihuoneen kauniin rauhallisen tunnelman voi tuoda myös omaan kotiin, vaikka ikkunasta ei näkyisikään jylhää vuorimaisemaa. Vaaleat tekstiilit ja tumma puu tekevät olohuoneesta sekä harmonisen että ylellisen.

Ilmavaa järjestystä

Tummaa puuta oleva hylly on klassikkovalinta, joka kestää aikaa. Hyllyä ei välttämättä tarvitse täyttää kokonaan - valitse huolella muutama lempiesineesi, ja päästä ne loistamaan. 

Tavarat piiloon

Suuren lipaston laatikoihin on helppo piilottaa kirjat ja tavarat, joita ei halua pitää esillä. Varaa lipaston sisälle myös pari pientä koria tai rasiaa, jonne keräät kotona pyörivät pikkuesineet. Näin ne pysyvät tallessa ja kodin siivoaminen helpottuu.


Lukuvalo

Kokonaisuus on yksityiskohtien summa. Mustalla varjostimella varustettu Tripled-lattiavalaisin on kromisine kolmijalkoineen persoonallinen ja elegantti valinta. 

Pehmeästi lekotellen

Sohvan sylissä on mukava uppoutua haaveilemaan laskettelulomasta Alpeilla. Valitse sohva, joka on sekä mukava että ryhdikäs. Samaa sarjaa oleva nojatuoli tekee kokonaisuudesta yhtenäisen.