Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kopioi tyyli: Näyttävyyttä ruokailuun

Kopioi tyyli: Näyttävyyttä ruokailuun

Selkeälinjaiset pöydät ja tuolit antavat chicagolaisen ravintolan avaraan tilaan ryhdikkyyttä. Puuta ja metallia yhdistelevillä kalusteilla saa ripauksen hotelliravintolan ylellisyyttä myös  omaan ruokailuhuoneeseen käytännöllisyydestä tinkimättä.

Perintöhopeat talteen

Aterimet, ruokailuvälineet ja muut kattaustarvikkeet voi säilyttää keittiön sijaan ruokailutilassa. Ruokapöydän lähelle sijoitetusta senkistä ne on kätevä nostaa tarvittaessa esille. Jykevä tammi yhdistyy senkissä siroon metallialustaan.


Lujasti pehmeä

Copenhagen-sarjan pitkä, massiivinen ja tukeva pöytä mukautuu ruokailijoiden määrään. Seinään kiinni sijoitettuna se vie vain vähän tilaa, mutta avoimessa huoneessa sen saa katettua jopa kahdeksalle henkilölle. Eläväinen tammipinta on kaunis sellaisenaan eikä kaipaa pöytäliinaa edes juhlakattauksessa. Sirojalkaiset vintage-PU-verhoillut tuolit pehmentävät kokonaisuutta.

Valo avartaa

Kirkas valaistus lisää avaran tilan vaikutelmaa. Kattovalaisimen valoa kauniisti taittavat kristallit tuovat sisustukseen hohdokkuutta luksusravintolan tapaan.