Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kopioi tyyli: Tuulahdus modernia Lontoota

Kopioi tyyli: Tuulahdus modernia Lontoota

Tuulahdus modernia Lontoota

Lontoolaisen hotellin sisustustyyli syntyy harmonisten värien ja pirteiden yksityiskohtien liitosta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta matkustaa suurkaupunginsykkeeseen, samaa trendikkään lystikästä fiilistä voi luoda omaan olohuoneeseen.

Urbaania sykettä

Banksidessa sijaitseva Citizen M tarjoaa kohtuuhintaista luksusta Lontoon kävijälle. Värikäs ja moderni hotelli on suunnattu kansainvälisille ja itsenäisille matkailijoille, jotka ylittävät sulavasti niin mantereiden kuin kansallisuuksien rajat. Hotelli toivottaa tervetulleiksi niin pukumiehet kuin unelmoivat seikkailijatkin. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta vierailija yöpyy aivan kaupungin ytimessä, keskellä nähtävyyksiä ja kauppojen loputonta tarjontaa. | www.citizenm.com


Graafiset lamput valaisevat persoonallisesti. Valkoinen väri ja kiinnostava muotoilu yhdistävät erinäköisiäkin kattovalaisimia.


Ruskea puu sopii mainiosti valkoisen ja harmaan pariksi. Lämminsävyinen puu tuo moderniin sisustukseen pehmeyttä. Maskun Kalustetalon jyhkeän pöydän ääreen mahtuu aterioimaan suurempikin perhe, tai vaikkapa ystäväporukka.


Värinsä urbaani sisustus saa pienistä yksityiskohdista. Kirkasväriset matot pitävät huolen siitä, ettei koti huku harmaaseen. Kannattaa valita yksi tai kaksi tehosteväriä, joita viljelee pieninä annoksina useammassa eri paikassa. 


Hotellin aulaa hallitsevat harmoniset tummanharmaat sohvat. Maskun Kalustetalon pehmeä Viola-sohva on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Sen rungossa on käytetty aitoja puumateriaaleja ja istuimet ovat pitkäikäistä kylmävaahtomuovia. Selkätyynyt ovat kuituvanua.