Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kopioi tyyli: Tyylikästä ulkoilmaelämää

Kopioi tyyli: Tyylikästä ulkoilmaelämää

Kopioi tyyli: Tyylikästä ulkoilmaelämää

Sisusta terassi tai parveke mukavaksi oleskelutilaksi, jossa viihtyy pitkään. Ota mallia New Yorkissa sijaitsevan luksushotellin kattoterassista. 

SKANDINAAVISEN KEVEÄ Ekeberg-divaanisohvassa yhdistyvät kestävyys, kauneus ja keveys. Sohvan runko on pulverimaalattua alumiinia Duracoat-käsittelyllä. Sohvan jalat ovat FSC-sertifioitua tiikkiä ja runko verhoiltu narupunoksella. Napakat pehmusteet hylkivät vettä. Sohvan mitat: 241x162x76 cm.

PAIKKA PIENTAVAROILLE Tunnelmaa tuoville lyhdyille sekä muille pientavaroille löytyy paikka Ekeberg-sohvapöydältä. Pöydän runko ja jalat ovat samat kuin sohvassa. Kansi sään ja naarmujen kestävää Durani- teä. Pöydän mitat 110x71x40 cm. 

MODERNIA MUOTOILUA Keveät tuolit vaihtavat paikkaa tarpeen mukaan. Olefin-narulla verhoillun Tromssa-tuolin runko on pulverimaalattua terästä. 

TUNNELMAN TUOJA Teräksinen kynttilälyhty kestää tuulet ja tuiskut. Virtaviivainen ilme on ajaton. Hintatiedustelut K-Rauta.


GRAAFISTA ILMETTÄ Alku -tyynynpäällisen kuosi on Maija Louekarin suunnittelema. Mustavalkoinen ilme on ajaton ja tuo modernia ilmettä. Tyynynpäällinen on 100 % puuvillaa. Koko 50x50 cm. Hintatiedustelut Marimekko.