Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Hyvä tietää Kopioi tyyli: Yhdistelemällä toimiva terassi

Ideat ja vinkit

Kopioi tyyli: Yhdistelemällä toimiva terassi

Eteläafrikkalaisen hotellin ilmeen voi loihtia helposti myös kodin kesäterassille. Tummat kalusteet ja erilaisten materiaalien yhdistely henkivät kodikkuutta ja tyylikkyyttä. Kontrastia tummuudelle saa tekstiileillä ja kasveilla.

Säänkestävää mukavuutta

Maskun Mode-sohvaryhmä on punottu säänkestävästä polyrottingista. Kevyesti siirreltävä sohva on helppo pitää puhtaana ja pehmusteet hylkivät vettä. Sarjaan kuuluu sekä moduuliosia että kiinteitä sohvia ja nojatuoli, joiden avulla voi rakentaa haluamansa kokonaisuuden. Kokoonpanoa voi muuttaa tarpeen mukaan.

Laskutaso kesälukemiselle

Mode-sivupöytä on oiva laskutaso kirjalle tai juomalasille. Pienikokoinen pöytä toimii loistavasti muunneltavan sohvan parina.

Siroa tyylikkyyttä

Tyylikäs pöytäryhmä on tilaihme patiolle. Dakota-parvekepöydän puumainen pinta tuo lämpöä tummien tuolien rinnalle. Pöydän kansi jäljittelee aitoa puuta, mutta se ei vaadi puukalusteille tyypillistä käsittelyä. Siro Bistro-tuoli on muotokieleltään ainutlaatuista italialaista designia.

Viimeistele lehdillä

Piristä harmonista värimaailmaa tyynyillä. Kuosiltaan tropiikin kasvustoa muistuttavat tyynyt toimivat niin sisustuselementteinä kuin lisätyynyinä sohvalla.