Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kotitoimisto kuntoon - nappaa parhaat sisustusvinkit

Kotitoimisto kuntoon - nappaa parhaat sisustusvinkit

Kotitoimisto kuntoon - nappaa parhaat sisustusvinkit

Työhuoneen sisustus on viime vuosina saanut entistä suuremman merkityksen etätyön yleistyttyä. Kotikonttorin viihtyvyyteen ja ergonomiaan onkin syytä panostaa, mikäli aikaa työhuoneella tulee vietettyä paljon. Etätyöpisteestä saat loihdittua aidosti viihtyisän tilan hankkimalla mukavien kalusteiden lisäksi ympärille myös muita sisustustuotteita, kuten mattoja, koriste-esineitä ja kauniita tekstiilejä.

Valitse värit kodin muun sisustuksen mukaan

etätyöpiste makuuhuoneessa

Kaunis puunsävy työpöydässä tuo kodikkaan ilmeen huoneeseen. Esimerkiksi kuvan Edmonton-työpöydän kelpaa asettaa myös olohuoneen tai makuuhuoneen yhteyteen. Mikäli kodin etätyöpiste sijaitsee toisen huoneen yhteydessä, kannattaa valita kalusteiden väritys muuta sisustusta mukaillen. Tänä päivänä myös toimistokalusteita on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa.

Panosta ergonomiaan

työhuone sisustus

Työhuonetta sisustettaessa kaikkein tärkeintä on löytää omalle keholle sopivimmat kalusteet. Säädettävä työpöytä on paras valinta useimmille, sillä sen korkeutta voi vaihdella. Esimerkiksi Smart-työpöydän äärellä onnistuu myös seisten työskentely. Seisomatyön kerrotaan parantavan vireystilaa sekä edistävän aktiivisuutta. Säätöpöydän kanssa voit työskennellä välillä seisten ja välillä istuen, jolloin paikkoja ei ala kolottaa yhtä herkästi.

Tyylikästä edullisesti

työpöytä edullisesti

Pienen budjetin työhuone rakentuu vaivatta Maskun kalusteilla. Edullista työpöytää etsivän kannattaa tutustua moderniin Jersey-työpöytään. Kahdella laatikolla varustettu pöytä on näppärä valinta esimerkiksi opiskelijalle. Musta työpöytä sujahtaakin viehättävän ulkonäkönsä ansiosta moneen tilaan ja mahtuu pienempäänkin huoneeseen. Katso myös hurmaava Abby-työpöytä!

Työtuolilla on väliä

työtuoli pyörät

Hyvä työtuoli pitää huolen oikeanlaisesta työskentelyasennosta. Korkea selkänoja, tukevat käsinojat ja säädettävä korkeus mahdollistavat ergonomisen asennon. Monissa työtuoleissamme on myös pyörät helpottamassa liikkuumista työpöydän äärellä. Kuvassa tyylikäs Art-työtuoli, jota on saatavilla kahdessa eri värissä.

Tutustu Maskun toimistokalusteiden valikoimaan ja löydä omaankin kotitoimistoon ihana sisustus!