Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Koulutie kutsuu - luo uusi ilme koululaisen huoneeseen

Koulutie kutsuu - luo uusi ilme koululaisen huoneeseen

Koulutie kutsuu - luo uusi ilme koululaisen huoneeseen

Asuuko sinunkin kotonasi utelias ja innokas uuden oppija? Oli kyseessä sitten koulutiensä aloittava koululainen tai jo pidempään koulutiellä kulkenut opiskelija, on tärkeää suunnitella käytännöllinen ja opiskelua tukeva huone jokaisen oppijan tarpeisiin. Ergonomiset ja tyylikkäät sisustusratkaisut luovat optimaaliset olosuhteet opiskelulle.

Ota lapsi mukaan suunnitteluun; poiketkaa myymälässä ostoksilla tai valitkaa opiskelijan tarpeisiin sopivat huonekalut verkkokaupasta oman kodin rauhassa. Näin voitte viettää rauhallista laatuaikaa yhdessä ennen kiireisen arjen alkamista. Yhdessä suunnittelemalla voit samalla varmistaa, että koululaisesi saa huoneen, jossa hän varmasti viihtyy.

Meiltä Maskusta löytyy useita eri vaihtoehtoja koululaisen huoneen sisustamiseen. Tässä alla esittelemme muutamia erilaisia suosittuja koululaisen huoneen sisustusratkaisuja, joista voit valita sinulle sopivimmat. Tervetuloa yhteiselle sisustusmatkalle!

ERGONOMINEN ASENTO TAKAA KESKITTYMISEN

Koulupöytää valittaessa suosittelemme ulkonäön lisäksi kiinnittämään huomiota pöydän korkeuteen työtuoliin verrattuna - onko istuinkorkeus koululaiselle sopiva? Onko säilytysratkaisuille tarvetta laatikoiden tai kaappien muodossa? Haluaako säilytystilan olevan pöydän yhteydessä vai erillisenä kaappina, lipastona tai senkkinä?

Startti-koulupöytä on tyylikäs vaihtoehto ensimmäiseksi koulupöydäksi. Tilavaan kaappiin sekä vetolaatikkoon mahtuu koulutarvikkeet loistavasti. Värivaihtoehtoina kokovalkoinen sekä tammen ja valkoisen yhdistelmä.

Kurkkaa täältä kaikki työpöytävaihtoehtomme ja löydät varmasti jokaisen opiskelijan tarpeisiin sopivan työskentelypisteen! Valikoimassamme on niin perinteisiä koulupöytiä kuin sähköisiä säätöpöytiäkin.

Mikäli sisustettava tila on pieni, erinomaisen näppärä ratkaisu rajallisen tilan sisustukseen on Saana monitoimikaappi, josta oven avaamalla saat esiin pienen työpisteen läppärille tai muistiinpanojen kirjoittamiselle.

Hyvä työtuoli on perusta keskittymiskyvyn ja ryhdin säilyttämiselle. Lapsi viihtyy pöydän ääressä paremmin, kun tuoli on ergonominen, tarvittavilla säädöillä varustettu sekä sopivalla korkeudella suhteessa työpöytään.

Pienimmille koululaisille edullinen ensimmäinen työtuolivaihtoehto on esimerkiksi Kids, johon voit valita punaisen tai sinisen selkänojan.

Jo varttuneemmille nuorille suosittelemme tutustumista esimerkiksi Comfort-, Pro- tai Art-työtuoleihin, jotka ovat edullisia, mutta kestäviä ratkaisuja. Kaikki loputkin työtuolivaihtoehtomme löydät täältä!

Maukkaat unet oppimisen pohjana

Parvisänky on todellinen tilansäästäjä. Kun sänky on nostettu korkeuksiin, huoneeseen jää paljon tilaa muulle. Kotimainen Satumaa-parvisänky on valmistettu tukevasta ja kestävästä massiivimännystä. Satumaa parvisänky on tilattavissa useissa eri väreissä. Sängyn saat kustomoitua tarpeidesi mukaan joko pelkäksi parvisängyksi tai sängyksi, jossa on myös työtaso (hyllyllä tai ilman). Voit siis toteuttaa parvisängyn alle tulevan opiskelutilan mielesi mukaisesti!

Isommat koululaiset kaipaavat jo enemmän tilaa nukkuessaan. Ronja Memory-runkopatjan syleilyssä nukkuu paljon unta tarvitseva koululainen palauttavat yöunet. Kotimaisen sängyn verhoilumateriaali on vahvaa huonekalukangasta, joka tukee nukkujaa unesta toiseen. Pussijouset takaavat napakan tuen ja rauhallisen unen. Ronja Memoryn mukana saat viskoelastisen Memory-muistivaahtopetauspatjan, joka muokkautuu kehon painon ja lämmön mukaisesti. Katso täältä nuorison suosima sänkyvalikoimamme!

VALOA MAAILMAAN

Valaisin on yksi tärkeimmistä elementeistä koululaisen huoneessa, joten sitä ei kannata jättää huomiotta. Pimenevät illat haastavat näköä ja keskittymiskykyä pitkien koulupäivien jälkeen. Hyvän valaisimen ansiosta läksyjen ääressä ei tarvitse siristellä. Valaisin toimii myös sisustuselementtinä ja luo tunnelmaa.

Jokaisessa huoneessa, jossa opiskellaan, työskennellään tai tehdään muita keskittymistä vaativia asioita, kannattaa olla vähintään kattovalaisin ja hyvä pöytävalaisin työpöydällä, sekä mahdollisesti myös lattiavalaisin nurkassa. Suuren osan vuodesta on pimeää, joten valaisimia ei voi olla liikaa.

Sessak Jayden on moderni ja tehokas pöytävalaisin, jonka suunnattava kupu valaisee koko kirjoituspöydän. Saatavana mustana ja valkoisena.

Sessak Bellissimo puolestaan on kaunis lasinen riippuvalaisin koululaisen kattoon - tämän avulla valoa riittää koulupöytääkin pidemmälle!

Tutustu kaikkiin valaisimiimme täällä!

NÄPPÄRÄT SÄILYTYSRATKAISUT

Valitettavan harvassa kodissa nuoriso on erityisen innokkaana siivoamaan. Koululaisen huoneen siistinä pitäminen kannattaa siis tehdä mahdollisimman helpoksi, ja siinä auttaakin hyvät säilytysratkaisut. Kun kaikella on määrätty paikkansa, tavarat myös löytävät oikeisiin osoitteisiinsa helpommin.

Lipastossa kaikille tavaroille on oma laatikkonsa. Esimerkiksi kotimaisessa Taimi-lipastossa on kolme vedettävää laatikkoa, jotka liukuvat ketterästi metallikiskoilla. Taimi on yksinkertainen ja tyylikäs valinta tavaroiden säilytykseen. Samasta sarjasta löydät myös koulu- ja työpöydät, senkit, vitriinit ja tasot. Kurkkaa täältä muut lipastomme!

Smart-hyllykössä säilyvät kirjat hyvässä järjestyksessä, ja alhaalla olevat vetolaatikot toimivat hyvin pikkutavaroiden säilytyksessä. Kirjat, esineet ja lelut voi jokainen lapsi järjestellä hyllyille itselleen mieluisalla tavalla. Muut mahtavat säilytysratkaisumme löydät täältä!

MATTO VIIMEISTELEE ILMEEN

Matto viimeistelee huoneen tyylin tehden siitä viihtyisän ja kodikkaan. Valitse helposti pestävä ja pölyämätön matto koululaisen huoneeseen. Pilvi-matto todella lämmittää jalkoja aamuisin. Silkkisen pehmeä matto tarjoaa lempeän laskeutumisen uuteen päivään ja pientä luksusta arkeen. Saatavilla kolmessa eri värisävyssä.

Tule tutustumaan suureen sisustusratkaisujen valikoimaan lähimpään myymälääsi tai tilaa kaikki tarpeellinen helposti verkkosivuiltamme suoraan kotiin toimitettuna.

Iloisia sisustushetkiä yhdessä ja onnea koulutielle!