Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Lämminhenkistä ja kestävää kotiin

Lämminhenkistä ja kestävää kotiin

Habitaressa esiteltävissä Everett-sarjan tuotteissa on ajan hengen mukainen kevyt muotokieli. Huonekalut on valmistettu kauniisti vanhenevasta tammesta. Sarjan kalusteet sopivatkin loistavasti ajatonta designia ja hyvää laatua arvostavalle sisustajalle.

Ilmojen viiletessä on hyvä hetki tarkastella oman kodin sisustusta uusin silmin. Inspiraatiota kodin kalustehankintoihin voi hakea Habitare-sisustusmessuilta, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa syyskuussa.

Maskun Kalustetalo on luonnollisesti mukana Habitaressa. Sen osastolla esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa ruotsalaisen kalusteyritys Rowicon Everett-sarjan tuotteita. Sarjaan kuuluu olohuoneen kalusteita, senkkejä, tasoja sekä ruokaryhmiä.
- Rowicolla on 40 vuoden kokemus kalusteiden suunnittelusta. Laadukkaat Everett-huonekalut valmistetaan Euroopassa, kertoo ostopäällikkö Ville Vuohijoki Maskun Kalustetalosta.

SELKEITÄ LINJOJA

Vuohijoen mukaan ihmiset toivovat nyt kodikkaita ja lämminhenkisiä kalusteita. Everett-sarjan tuotteissa on juuri sellainen selkälinjainen, kevyt ja skandinaavinen muotokieli, joka viehättää ihmisiä.
- Luonnonläheiset materiaalit, kuten massiivitammi, kasvattavat suosiotaan. Erityisesti aito puu ja sen elävä pinta on nyt suosiossa. Puu on materiaalina kodikas ja kestää aikaa. Se kuluu kauniisti eikä mene pois muodista.

Everett-sarjan kalusteet sopivatkin erityisesti ajatonta designia ja hyvää laatua arvostavalle sisustajalle. Suunnittelun lähtökohtana on ollut nimenomaan kestävyys niin suunnittelun kuin materiaalien puolesta.
Sarjan kalusteiden materiaalina on käytetty tammea, joka on myös ekologinen valinta. Tuotteille on myönnetty FSC-serfikaatti, joka tarkoittaa, että niissä käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä.

LUONNOLLISET MATERIAALIT

Everett-sarjan päämateriaalina käytettävä massiivitammi ikääntyy kauniisti. Eri pintakäsittelyillä tammesta on saatu monta eri versiota. Näin valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto hyvinkin eri tyylisiin koteihin.

Vaaleampaa sisustusta arvostavat voivat valita valkovahatun version. Vaalea puu istuu kauniisti osaksi monenlaista sisustusta ja näyttää elegantilta niin trendikkäiden kuin perinteisempienkin kalusteiden rinnalla. Kalusteet saavat ryhdikkyyttä selkeälinjaisista mustista teräsjalustoista.

Säilytyskalusteista löytyy myös mustaa tammea olevat versiot. Tummat kalusteet sopivat tuomaan särmää muutoin vaaleaan sisustukseen. Puun elävä pinta erottuu kauniisti myös tummista kalusteista.

PANOSTUS KESTÄVYYTEEN

Everett-sarjan säilytyskalusteet toimitetaan aina kokonaisina, joten asiakkaan ei tarvitse nähdä kokoamisen kanssa lainkaan vaivaa.
- Kalusteet sopivat hyvin kuluttajille, jotka eivät halua itse kasata huonekalujaan. Laadukkaat materiaalit ja se, että kalusteet toimitetaan kokonaisina, tekevät niistä hieman levyistä koostettavia huonekaluja hintavampia. Panostus kuitenkin kannattaa, jos haluaa sijoittaa aikaa ja kulutusta kestävään designiin.

Rowicon Everett-kalusteet esitellään ensimmäisenä Suomessa Habitaressa Maskun Kalustetalon osastolla. Messujen jälkeen ne ovat saatavilla Maskun Kalustetaloista ympäri maan.
- Tavoitteemme on yllättää positiivisesti niin olemassa olevat kuin uudetkin asiakkaamme. Kuuntelemme asiakkaitamme huolellisesti ja mallistomme ovat heidän tarpeistaan lähtöisin, Vuohijoki summaa

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään 12.-16.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Maskun Kalustetalo on mukana messuilla peräti kolmella osastolla.