Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Lattiasta kattoon: Viidakon väreissä

Lattiasta kattoon: Viidakon väreissä

Lattiasta kattoon: Viidakon väreissä

Matera kolmen istuttava sohva

60-luvun henkeä modernilla twistillä. Pohjanmaan Kalusteen valmistama tyylikäs 3-istuttava Matera-sohva tuo tuulahduksen menneestä. Sohvassa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja kaunis kotimainen muotoilu. Kapeat jalat tuovat sohvalle keveyttä. Leveys 197 cm. Sohvaan on saatavissa paljon eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehtoja. 

Puun lämpöä sisustukseen. Odense-sohvapöytä on kevyt sisustuselementti. Pöydän kansi on tammiviiluista mdf-levyä ja jalat mustaa pulverimaalattua terästä. Pöydän halkaisija 75 cm. 

Valaisin kuin taideteos. Leola-lattiavalaisimessa näyttävyyttä tuovat metalli ja savunharmaa lasi. Helposti sijoitettava lattiavalaisin hehkuu lämmintä tunnelmaa. 

Ilmettä sisustukseen tuo lyhytnukkainen ja helppohoitoinen Rossini-matto. Saatavina kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä. Väreinä harmaa, punertava ja oranssi. 

Skandinaavista tyylikkyyttä. Massiivitammen jämäkkyys yhdistyy metallijalan keveyteen Everett-sarjan kalusteissa. Jalkavaihtoehtona on kaksi eri korkeutta ja puuväreinä tyylikäs valko- tai mustalakattu tammi. Puutavarana käytetään vain kestävästi hoidettujen metsien puuta. Everett-kaapin mitat 125x95x41 cm.