Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Luo upea ruokailutila terassille - näillä vinkeillä onnistut

Luo upea ruokailutila terassille - näillä vinkeillä onnistut

Luo upea ruokailutila terassille - näillä vinkeillä onnistut

Ulkokäyttöön suunniteltuja ruokailuryhmiä on saatavilla useassa eri koossa ja mallissa. Suuri kahdeksalle hengelle suunniteltu ruokailuryhmä kestittää isommankin seurueen, kun taas siro kahden hengen ruokailuryhmä mahtuu vaikkapa parvekkeelle. 

Terassille sijoitettu ruokailuryhmä tekee lämpimistä kesäpäivistä vielä entistäkin mukavampia. Ulkona on ihana nauttia niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Myös grilliruoka maistuu paremmalta auringon alla! Aterioinnin lisäksi ruokailuryhmän äärellä voi viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Terassipöydän ympärillä on mukava pelata pelejä, lukea kirjaa tai vain nautiskella kauniista kesäpäivästä.

Näillä vinkeillä onnistut luomaan tyylikkään ruokailutilan omalle terassillesi

1. Valitse sopivat kalusteet 

Ensimmäinen askel viihtyisän ruokailutilan luomiseksi on sopivien kalusteiden valinta. Terassikalusteiden tulee olla mukavat, kestävät ja helppohoitoiset. Maskun valikoimasta löydät runsaasti vaihtoehtoehtoja terassin ruokailuryhmäksi. Sopisiko sinun puutarhaasi parhaiten kahden, neljän, kuuden vai kahdeksan hengen ruokailuryhmä? Valitse valmis ruokailuryhmä tai yhdistele sopivat puutarhatuolit unelmiesi ruokapöytään.

kalusteet terassille

2. Luo tunnelmaa sisustuselementeillä 

Ruokailutilasta saat tehtyä kodikkaamman lisäämällä ruokailuryhmän ympärille kauniita sisustuselementtejä. Esimerkiksi ulkokäyttöön sopivat matot ja lyhdyt elävöittävät tilaa tyylikkäästi. Älä myöskään unohda lisävarusteita, kuten upeita tarjoiluvaunuja, jotka helpottavat ruoan ja juomien kuljettamista. 

ruokailutilan sisustus ulkona

ruokailutila terassilla

3. Suojaa ruokailuryhmä aurinkovarjolla 

Aurinkovarjo on mahtava lisä terassin ruokailutilaan. Suuret aurinkovarjot tekevät ruokailuhetkistä vielä aavistuksen nautinnollisempia. Auringon porotus tai pieni kesäsade ei häiritse, kun ruokailuryhmän ylle on sijoitettu kookas aurinkovarjo. 

aurinkovarjo ruokapöydän päälle

4. Panosta kattaukseen 

Kesällä on ihana kokeilla erilaisia kattauksia, jotka piristävät ruokailuhetkiä. Käytä rohkeasti värejä ja sekoittele erilaisia astioita, joilla saat luotua kesäisen kattauksen. Myös tuoreet yrtit ja hedelmät näyttävät ihanilta kesäkattauksen keskellä. 

kesäkattaus

5. Koristele kukilla  

Kukat viimeistelevät terassin tunnelman. Kerää maljakkoon erivärisiä luonnonkukkia tai hanki näyttäviä kukka-asetelmia. Ruukkukasvit kehystävät upeasti ruokapöydän vierustaa ja rajaavat tilaa tarvittaessa.

kukat terassipöydällä

Tutustu Maskun monipuoliseen kesäkalustevalikoimaan ja löydä omat suosikkikalusteet sekä hyödylliset lisävarusteet!