Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Masku + Asuntomessut Kouvolassa = villit messuhinnat

Masku + Asuntomessut Kouvolassa = villit messuhinnat

Masku + Asuntomessut Kouvolassa = villit messuhinnat

Yksi tämän vuoden mielenkiintoisimmista yleisötapahtumista järjestetään Kouvolassa, kun Kymijoen jylhiin rantamaisemiin Korian vanhalle kasarmialueelle rakentunut uusi Pioneeripuiston asuinalue avataan Asuntomessujen muodossa yleisölle 12. heinäkuuta.

Puitteet henkivät historiaa ja uusia asumisen ratkaisuja: vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset, uljas luonto ja uudet messutalot moderneista pientaloista rivitaloihin, paritaloihin ja uudenlaiseen senioriasumisen kortteliin muodostavat upean kokonaisuuden.

Virkkulan messualuetta

Maskun Kalustetalo on perinteisellä jättiosastollaan mukana Asuntomessuilla. Osastoltamme löydät kesän ja jo tulevan syksynkin ihanimpia ja mukavimpia uutuuksia niin olo- ja makuuhuoneisiin kuin ruokailutiloihin. Messumallisto on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä kotimaisten Pohjanmaan Kalusteen ja uutta näyttävää Fly-patjasarjaa valmistavan Unessin sekä kansainvälisiä suosittuja Stressless- ja Svane -brändejä edustavan Ekornesin kanssa. Osastoltamme löydät myös kauniit skandinaaviset Nord-sarjan sohvat ja lepotuolit.

Asuntomessut järjestetään Kouvolassa 12.7. – 11.8.2019.

Asuntomessut järjestetään Kouvolassa 12.7. – 11.8.2019. Messut ovat avoinna päivittäin kello 10-18 poikkeuksena keskiviikot 17.7., 24.7., 31.7. ja 7.8., jolloin messut ovat avoinna kello 21 saakka.

Ihastu Kouvolan historialliseen kasarmimiljööseen ja uuteen asuntomessualueeseen.

Ihastu Kouvolan historialliseen kasarmimiljööseen ja uuteen asuntomessualueeseen ja hyödynnä samalla kesän villeimmät messuhinnat Maskun messuosastolla!

http://asuntomessut.fi