Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Masku x Huld

Masku x Huld

Masku x Huld

Suunnittelutoimisto Huldin toimitilojen kahvi- ja ruokailuhuoneeseen kaivattiin lisää viihtyisyyttä ja tyyliä, joten taukotilat päätettiin uudistaa Maskun valikoiman avustuksella. Sisustuksessa panostettiin toimiviin ja kestäviin ratkaisuihin, joiden äärellä on mukava hengähtää työpäivän lomassa. 

Huldin kahvi- ja ruokailutiloihin löytyi Maskusta kaksi kookasta ruokapöytää tuoleineen, kulmasohva, 2,5-hengen sohva sekä sohvapöytä. Kalusteet muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden ja luovat tilaan kaivattua särmää. 

“Maskusta saimme parhaimmat vaihtoehdot laadukkaisiin ja hinnoiltaan kilpailukykyisiin huonekaluihin uuden toimistomme tarpeisiin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä hankintoihimme. Tuotteet sopivat sisustukseen erinomaisesti ja myös työntekijät ovat kehuneet kalusteiden hyvää laatua.”, kertoo Markus Järvi Huldilta.

Tumma sohvaryhmä, mustat tuolit ja puiset pöydät loivat Huldin taukotiloihin tyylikkään ilmeen. Kokonaisuus on kauttaaltaan yhteneväinen ja sopii toimiston muuhun sisustukseen upeasti. Mahtavinta on se, että näistä kalusteista on huippuhyvän laatunsa ansiosta iloa pitkään! 

“Maskun yritysmyyntiasiakkaana toimiminen oli helppoa ja nopeaa sekä ilahduttavan edullista. Kaikki hoitui vaivattomasti!”, summaa Markus Järvi. 

Mikäli sinunkin yrityksesi ilme kaipaisi pienempää tai suurempaa uudistusta, älä epäröi ottaa yhteyttä! Ketterä yritysmyyntipalvelumme järjestää tyylikkäät kalusteet nopeasti perille. Voit ottaa yhteyttä joko puhelinpalvelumme, whatsappin tai tarjouspyyntölomakkeen välityksellä!

YRITYSASIAKKAAN EDUT

  • 8% ALENNUS MYÖS JO ALENNETUISTA HINNOISTA
  • YLI 100 000 VARASTOTUOTETTA 2-6 ARKIPÄIVÄN NOPEALLA TOIMITUKSELLA
  • VERKKOKAUPAN KOKO VALIKOIMA KÄYTETTÄVISSÄSI
  • YLI 200 AMMATTILAISTA JA 46 MYYMÄLÄÄ PALVELUKSESSASI