Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Hyvä tietää Masku yllättää Habitaressa – Suomen suurin sisustustapahtuma 12. – 16.9.2018

Ajankohtaista

Masku yllättää Habitaressa – Suomen suurin sisustustapahtuma 12. – 16.9.2018

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare alkaa keskiviikkona. Helsingin Messukeskuksessa 12. – 16. syyskuuta järjestettävä sisustuksen vuosittainen päätapahtuma inspiroi ja tarjoaa elämyksiä kotien ja tilojen sisustamiseen, toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen.

Masku yllättää asiakkaansa ja messukävijät jälleen uudella tavalla. Löydät meidät Habitaresta peräti kolmesta eri paikasta: perinteisen Folk-alueella toteutettavan jättiosastomme lisäksi toteutamme kaksi osastoa Habitare Ahead -alueella halli 6:ssa. Bongaa uusi Nord-brändimme ja dramaattinen Stressless-osastomme Aheadista. Folk-alueen halli 7:n suurosastolla jälleen ensi vuoden uutuudet ja mahtava syksyn väriloisto yhteistyössä Pohjanmaan-, Svane-, Stressless-, Bellus- ja Hjort Knudsen –brändien kanssa.

Tule inspiroitumaan osastoillemme, bongaamaan ihanat uutuudet, värit ja materiaalit sekä hyödynnä yhdessä huonekalutehtaiden kanssa messukävijöille suunnitellut vuoden parhaat edut.

Habitare Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta sunnuntaihin 12. – 16.9.2018. Avoinna yleisölle keskiviikkona kello 12-20, torstaina ja perjantaina klo 10-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Siirry tästä Habitaren virallisille sivuille.