Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Maskun huippu-uutuudet esittelyssä Asuntomessuilla 10.7. - 9.8.

Maskun huippu-uutuudet esittelyssä Asuntomessuilla 10.7. - 9.8.


Masku esittelee uutuusmallistoa kesän Asuntomessuilla Vantaalla 10.7. - 9.8.2015. Maskun messuosastolla on esittelyssä muun muassa Pohjanmaan Kalusteen muhkean leppoisa Arena-sohvakokonaisuus, joka valloitti artistien sydämet Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin back stagella Helsingin Olympiastadionilla.

 

Masku lanseeraa Asuntomessuilla myös uuden iskunkestävän Airisto-pöytäryhmän. Tämän laminaattikannellisen uutuuden Maskulle on suunnitellut Pohjanmaan Kaluste.

Maskun messuosastolla on ensiesittelyssä uutuudet maailman myydyimmistä Stressless® -lepotuoleista. Uuden sukupolven Stressless®-tuotteissa on uutuutena tutun patentoidun mekanismin lisäksi Balance Adapt™-keinutoiminto, joka tuo istuinmukavuuden täysin uudelle tasolle sekä tekee samalla istumisesta aktiivista. BalanceAdapt™ yhdistää kaksi maailmaa – mukavuuden ja muotoilun.

Messuosastoltamme löydät Svane® -patjamalliston, jossa on ainutlaatuinen IntelliGel®-materiaali. Koe kuinka vartalosi lepää aidosti patjassa, ei patjalla. Svane® sopii täydellisesti kaikille käyttäjille. Esillä messumallistossa myös moninkertainen runkopatjojen testivoittaja Svane® Zefir.

Permafit 300-sarjan vuoteet ovat enemmän kuin nukkumapaikkoja; ne ovat tyylikkäitä ja sisustukseesi mukautuvan makuuhuoneen keskipiste. Permafit 300-sarjan tuotteissa korostuvat ylellisen laadukkaat materiaalit sekä kotimainen asiantunteva suunnittelu ja laatu. P300-vuoteen patentoitu vyöhykkeellinen rakenne tarjoaa neljä ominaisuutta yhdessä vuoteessa käänneltävyytensä ansiosta.

Kotimainen Optio-sohvamallisto on korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista huolellisesti suunniteltu ja kotimaisella ammattitaidolla rakennettu sohvamallisto. Saatavilla on laaja valikoima erikokoisia moduleja, joiden ominaisuuksiin voit vaikuttaa materiaalivalinnoilla ja verhoilukankailla. Räätälöi kotiisi parhaiten sopiva Optio-sohvaryhmä Maskun messuosastolla.

Maskun löydät Asuntomessuilta helposti. Laaja messuosastomme sijaitsee heti pääsisäänkäynnin jälkeen ensimmäisenä sisustajateltassa. Vantaan Kivistössä järjestettävät asuntomessut on toteutettu ihastusta herättäneiden uusien puistojen ja pienten kangasmetsien lomaan kaavoitetulle alueelle, jonne valmistuu yli 350 uutta asuntoa. Tapahtuma on avoinna yleisölle päivittäin kello 10-18. Tervetuloa!

http://www.asuntomessut.fi/vantaa-2015