Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Maskun Kalustetalo muutti Sisustajantorilla uuteen isompaan liiketilaan – avajaiset alkavat perjantaina 27.4.2018

Maskun Kalustetalo muutti Sisustajantorilla uuteen isompaan liiketilaan – avajaiset alkavat perjantaina 27.4.2018

Maskun Kalustetalon Oulun Sisustajantorin myymälä muutti uuteen isompaan liiketilaan kehittyvässä kauppakeskuksessa. Maskun liiketila kasvaa reilulla 200 neliöllä. Jatkossa Masku palvelee asiakkaitaan yli 1500 neliön uudistuneissa tiloissa ja isolla kesäpihalla.

-Avasimme Sisustajantorin myymälämme kolme vuotta sitten ja myymälä on ottanut tavoitteemme mukaisen position sekä Oulun markkinassa että koko verkostossamme. Myynti on kehittynyt vuosi vuodelta ja Oulun kokonaisuus toimii hyvin, kun toinen myymälämme on Sisustajantorilla ja toinen Ideaparkissa, Maskun Kalustetalo Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Hanna Kurosen mukaan Masku halusi uudistaa myymälää.
- Kiinteistöomistajan kehittäessä Sisustajantoria, sovimme myymälämme muutosta entistä keskeisemmälle paikalle suurempiin tiloihin. Uusissa paremmissa tiloissa saamme nykykonseptimme sekä maan laajimman valikoiman erinomaisesti esille. Suurten sisään ostojen ja oman erilaisen sekä yksilöllisen mallistomme ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintaryhmien tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Hanna Kuronen jatkaa.

Hanna Kurosen mukaan Sisustajantorin sijainti ja tilat ovat erittäin hyvät.
-Strategiamme mukaisesti haluamme olla lähellä asiakkaitamme liikepaikoilla, jonne on helppo tulla. Sisustajantori täyttää kriteerit hyvin, sinne on hyvät yhteydet ja paljon parkkipaikkoja. Lisäksi pihalla meillä on erittäin iso kesäpiha kesäkalusteille, Kuronen sanoo.

Maskun muuttaneessa ja uudistuneessa myymälässä vietetään avajaisia perjantaista aina vappupäivään asti avajaiseduin. Myymälä on avoinna arkisin kello 10-20, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin 12-18. Vappupäivänä Masku on avoinna avajaisissaan Sisustajantorilla kello 12-18. Uudistusta juhlitaan myös kakkukahveilla perjantaina ja lauantaina. Tervetuloa Maskuun!

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Suomessa Masku-myymälöitä on 47 ja Virossa kaksi. Yhtiöllä on lisäksi Maskun verkkokauppa. Yhtiö työllistää yli 300 henkilöä.