Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Maskun Kalustetalolle toinen myymälä Jyväskylään - Masku avaa perjantaina uuden myymälän Seppälään

Maskun Kalustetalolle toinen myymälä Jyväskylään - Masku avaa perjantaina uuden myymälän Seppälään

Kotimainen perheyhtiö Maskun Kalustetalo avaa perjantaina uuden huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän Jyväskylän Seppälään (Ahjokatu 11, 40320 Jyväskylä). Samassa liikekiinteistössä toimivat muun muassa Gigantti ja Leos Leikkimaa. Maskulle Seppälän myymälä on Jyväskylässä jo toinen.

Tähän asti Masku on palvellut asiakkaitaan Jyväskylän Palokassa, jossa toiminta jatkuu normaalisti. Pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti myymäläverkostoaan kehittäneelle Masku-ketjulle Seppälän myymälä on ketjun 46. myymälä Suomessa.

- Olemme jo pitkään kartoittaneet Jyväskylän talousalueelta toista liiketilaa nykyisen Palokan myymälämme lisäksi. Talousalue on suuri ja meidän strategiaamme kuuluu olla lähellä asiakkaitamme. Olemme innostuneita, kun löysimme uuden liiketilan erittäin keskeiseltä liikepaikalta Seppälästä aktiivisten hyvien muiden toimijoiden naapurista. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin koko talousalueella, Maskun Kalustetalon toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Uuden 1600 neliön kokoisen Seppälän myymälän Masku toteuttaa uudella konseptillaan.

- Seppälän myymälämme olemme toteuttaneet uuden konseptimme mukaisesti panostamalla eri huonekalubrändien ja sisustusratkaisujen esillepanoon. Muista konseptimyymälöistä saadun palautteen perusteella uusi konseptimme tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen. Myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus valikoimastamme on yli puolet. Tärkein asia on edullinen hintataso ja parhaat tarjoukset. Oman uniikin mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Hanna Kuronen jatkaa.

Maskun Jyväskylän Seppälän ja Palokan myymälät työllistävät yhteensä kymmenen henkilöä.

Maskun Seppälän myymälä on avoinna arkisin kello 10-20, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin 12-17. Masku odottaa uuden myymälän avajaisiin suurta yleisöryntäystä.

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Suomessa Masku-myymälöitä on 46 ja Virossa kaksi. Yhtiöllä on lisäksi Maskun verkkokauppa ja kolme Finnlandia-myymälää. Yhtiö työllistää lähes 300 henkilöä.