Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Maskun Kalustetalolle uusi myymälä Rovaniemelle – avajaiset alkavat torstaina

Maskun Kalustetalolle uusi myymälä Rovaniemelle – avajaiset alkavat torstaina

Maskun uuden konseptin mukaan toteutetussa myymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, joka tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

-Rovaniemelle avattava uusi myymälämme on uuden sisustuskonseptimme mukainen, jossa myymälämme valikoima, esillepano ja toiminnallisuus on suunniteltu tarkasti asiakkaita kuunnellen. On tärkeää tuntea suomalaisten sisustusmaku, josta meillä on jo 34 vuoden kokemus. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja ja mallistomme on uniikki. Tärkein asia on edullinen hintatasomme. Oman mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Maskun toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Maskun tavoitteena on olla lähellä asiakkaita. Masku-ketjulla on ennestään 43 myymälää, mutta myymälää ei ole ollut Rovaniemellä. Kuluttajatoiveita Maskun tulosta paikkakunnalle on tullut toistuvasti.

-Erinomaisen liikepaikan löytyminen Rovaniemeltä oli keskeistä. Uskomme vahvasti Rovaniemen laajaan talousalueeseen. Olemme innoissamme, kun saamme torstaina avata ovet uuteen myymäläämme ja pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme Suomen laajimman huonekaluvalikoiman markkinoiden edullisimpaan hintaan, Kuronen kertoo.

Maskun uusien myymälöiden avajaiset ovat saaneet monella paikkakunnalla aikaan suuret yleisöryntäykset ja yritys on varautunut torstaina alkaviin ja koko loppuviikon kestäviin avajaisiin poikkeuksellisin asiakaseduin.

-Olemme varanneet uuden myymälän avajaisiin poikkeuksellisia avajaistuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset. Avajaisten kunniaksi tarjoamme kakkukahvit torstaista perjantaihin uudessa myymälässämme, Maskun Rovaniemen myymäläpäällikkö Tommi Karhu kertoo.

Maskun Rovaniemen myymälä työllistää neljä henkilöä.

Avajaisissa asiakkaita palvelevat ja opastavat myös huonekalutehtaiden asiantuntijat. Maskun Rovaniemen myymälä palvelee asiakkaita avajaisissa helatorstaina ja perjantaina kello 10-18, lauantaina 10-16, sunnuntaina 12-16.

 

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Yhtiöllä on tällä hetkellä 44 Masku-myymälää, kolme Finnlandia-myymälää ja verkkokauppa sekä tytäryhtiön kautta kaksi Masku-myymälää Virossa. Yhtiö työllistää lähes 300 henkilöä.