Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Mattoja jokaiseen makuun - esittelyssä viisi kodin kaunistajaa

Mattoja jokaiseen makuun - esittelyssä viisi kodin kaunistajaa

Mattoja jokaiseen makuun - esittelyssä viisi kodin kaunistajaa

Matto tekee kodin

Matto on yksi kodin tärkeimmistä sisustuselementeistä ja syystä! Laadukas matto tuo viihtyisää tunnelmaa, vähentää tilan kaikua sekä tekee huoneesta kodikkaamman. Hyvään mattoon kannattaakin panostaa ja miettiä huolella, millainen ratkaisu olisi paras valinta juuri omaan kotiin.

Maton tehtävänä on suojata lattiaa ja auttaa pitämään koti siistinä. Se myös tarvittaessa piilottaa lattiapinnan pienet virheet näkymättömiin. Tila on käytännöllisempi, kun matto on vaimentamassa askelia ja ääntä. Matto voi olla näyttävä katseenvangitsija tai toimia neutraalimpana somisteena huoneen sisustuksessa. 

Syksyllä ihmiset vetäytyvät kodin rauhaan ja huomio kiinnittyy sisustukseen. Olisiko aika uudistaa ilmettä? Sisustusta ei tarvitse välttämättä uusia kokonaan, vaan tekstiilejä päivittämällä tilaan saa hauskaa piristystä. Kesällä ja keväällä vaaleammat värit valtaavat monet kodit ja talvea kohden tummemmat sävyt astuvat kehiin. Viilenevät illat eivät tunnu varpaissa, kun matto lämmittää olohuoneessa. Eteisen matto stoppaa kuran jo ovelle ja keittiössäkin on mukavampi puuhastella, kun varpaiden alla lepää kaunis ja käytännöllinen matto.

juuttimatto

Millainen matto sopii parhaiten sinun kotiisi?

Asuuko kodissasi pieni pyörremyrsky tai karvainen kaveri? Sopisiko huoneisiin paremmin pyöreä vai suorilla linjoilla varustettu mattomalli? Pitääkö mattosi kestää kulutusta? Tulisiko myös allergikot huomioida? Etsitkö luksusta vai käytännöllisyyttä, vai kenties molempia? 

Kaikki mattomme ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja esiintyvät kauniissa väreissä. Etsit sitten mattoa suojaksi, kodin kaunistukseksi tai pehmeäksi elementiksi jalkojen alle, meiltä löydät sopivan maton jokaiseen huoneeseesi. 

Hyppää mattomatkalle kanssamme. Lentävää mattoa emme voi luvata, mutta melkeinpä kaikkea muuta. Inspiroidu vinkeistämme ja kurkkaa verkkokaupastamme koko laaja mattovalikoima.

Pilvi-matto

pehmeä matto

Viehkeä Pilvi-matto tuo ansaittua luksusta arkeen. Tälle matolle astuessasi tuntuu kuin asettelisit varpaasi pilvenhattaralle. Takaamme, että päiväsi alkavat paremmin, kun saat aamuisin astua suoraan taivaallisen pehmeälle matolle kylmän lattian sijaan. Pilvi on kestävä hankinta, sillä väri ei haalistu, eikä materiaali kärsi kovassakaan käytössä. Pilvi-matosta on helppo pitää huolta, sillä se on vesipestävä ja pölyämätön, eikä kerää roskia. Mattoa on saatavilla kolmessa eri koossa ja värissä. 

Unilehti-matto

kuviollinen matto

Tyylikäs ja pehmeä Unilehti-matto on hienostunut valinta. Kaunis sävy yhdistettynä miellyttävään tuntumaan toimii kodissa kuin kodissa. Maton kaunis kuviointi kerää katseita ja luo rauhallista harmoniaa huoneen ilmeeseen. Unilehti-mattoa on saatavilla kolmessa eri koossa sekä kahdessa eri sävyssä. Tämä matto hylkii ihanteellisesti likaa, eikä sähköisty.

Catalina-matto

itämainen matto

Värikäs Catalina-matto on täynnä idän mystiikkaa. Catalina on huoneen kaunis ja persoonallinen keskipiste, joka tuo maustetta kotiin. Tämä pehmeä matto sopii moneen eri huoneeseen ja sisustukseen. Materiaali on kestävää ja hengittävää viskoosia. Mattoa on saatavilla kadessa koossa.

Milano Easy Clean -matto

helppohoitoinen matto

Vanhanajan tyyliä henkivä Milano Easy Clean -matto ei tyydy vain näyttämään kauniilta, vaan huikea materiaali hylkii myös likaa. Tämän helppohoitoisempaa mattoa et löydä mistään! 

Koristeellinen kuviointi ja sileä pinta tekevät matosta käytännöllisen sekä todella näyttävän. Tässä matossa on mukana samettista chenille-lankaa, joka tekee helppohoitoisesta matosta myös pehmeän astella. Täydellinen mihin tahansa tilaan.

Helmi-matto

pyöreä matto

Helmi on pyöreä kaunotar, joka löytyy valikoimastamme kahdessa upeassa värissä. Maton pinta on todella tiivis, joten se pysyy helposti siistinä. Helmi sopii myös allergikoille, sillä se on antistaattinen ja pölyämätön. Tämä matto toimii loistavasti niin sisällä kuin ulkotiloissakin kestävyytensä ansiosta. 

Löysitkö omaan kotiisi sopivan maton? Tervetuloa liikkeeseemme suunnittelemaan yhdessä sisustuksen ammattilaistemme avustuksella tyylikäs kokonaisuus tai klikkaa mieleiset ostokset koriisi verkkokaupassamme. 

Vaihtuvaa valikoimaa päivitetään trendien ja kysynnän mukaisesti. Kerro meille toiveesi ja seuraa malliston uudistusta verkkokaupassamme.