Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Metrolla Maskuun - Kaisaniemeen uusi, upea myymälä!

Metrolla Maskuun - Kaisaniemeen uusi, upea myymälä!

Metrolla Maskuun - Kaisaniemeen uusi, upea myymälä!

Uusi myymälä avautui Kaisaniemeen 29.9.2021

Masku laajensi myymäläverkostoaan ja avasi uuden lippulaivamyymälän Helsingin ydinkeskustaan! Enää ei tarvitse pääkaupunkiseudulla asuvienkaan suunnata autolla pidemmän matkan päähän huonekaluostoksille, vaan uuden sohvan voi löytää aivan metroaseman kainalosta Kaisaniemenkadulta. Keskeinen sijainti Helsingin sykkeessä mahdollistaa kodin ilmeen päivittämisen myös arkipuuhien lomassa tai vaikkapa lounastauolla!

Maskulla on jo entuudestaan pääkaupunkiseudulla useita myymälöitä mm. Helsingissä Lanternassa, Vantaalla Petikossa ja Porttipuistossa, Espoossa kauppakeskus Liilassa ja Lommilassa sekä lähialueilla Hyvinkäällä, Karjaalla, Tuusulassa ja Porvoossa. Helsingin ydinkeskustaan oltiin jo pidempään toivottu myymälää asiakkaidemme toimesta. Yksi asiakaspalautteiden keskeisimmistä perusteista oli nimenomaan helppo saapuminen julkisilla kulkuvälineillä. Asiakaspalautteiden ja markkina-alueanalyysin perusteella haluammekin palvella entistä paremmin asiakkaita, jotka asuvat Helsingin keskustassa tai lähistöllä, sekä asiakkaita, jotka saapuvat ydinkeskustaan julkisia liikennevälineitä käyttämällä.

Uusi, upea myymälä esittelee tyylikkäimmät herkut Maskun valtaisasta valikoimasta! Olemme suunnitelleet Kaisaniemen myymälämme räätälöidyllä konseptilla - panostaen eri huonekalubrändien sekä sisustusratkaisujen inspiroivaan esillepanoon. Myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus on valikoimastamme yli puolet. Oman uniikin mallistomme ja suurten sisäänostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden edullisimpaan hintaan!

Nähdään Kaisaniemessä! 

Osoite: Kaisaniemenkatu 5, 00100 Helsinki 

Aukioloajat: 

Ma-Pe 10-20 

La 10-18 

Su 11-18