Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Modernia vintagea olohuoneeseen

Modernia vintagea olohuoneeseen

Olohuoneen sisustuksessa voi hyödyntää vanhojen suosikkien päivitettyjä serkkuja. Nappaa ruotsalaisen hotellin tavoin mukaan etenkin pehmeyttä ja luonnollisuutta.

Räätälöitävä mukavuus

Farö-sohva tuo huoneeseen nykyaikaista tyylikkyyttä säilyttäen kosketuksensa vintageen. Muotoon leikatut istuimet sekä miellyttävät selkätyynyt pitävät huolen mukavuudesta. Yksilöllisen verhoilun voi valita lukuisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. 

Mukautuva lämmöntuoja

Odense-sohvapöytä toimii sekä säilytystasona että sisustuselementtinä. Tammiviiluinen kansi tuo tilaan lämpöä, ja siroissa metallijaloissa korostuu tyylikkyys. Värinsä ansiosta pöytä ottaa paikkansa niin tummien kuin vaaleidenkin sävyjen keskellä. 

Henkäys hienostuneisuutta

Biella-kristallivalaisin hurmaa elegantilla linjakkuudellaan. Kristalliset terälehdet ja kukat tuovat tilaan omanlaistaan luonnetta samalla, kun näyttävä kromirunko elävöittää sisustusta.

Keinuvan pehmeää

Tässä keinutuolissa perinteiset muodot ovat saaneet kyytiä ja ulkoasu on tuotu pehmeästi tähän päivään. Tanskalaista muotoilua olevassa tuolissa kelpaa rauhoittua.