Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Mukava mekanismituoli järjestää luksusta arkeesi

Mukava mekanismituoli järjestää luksusta arkeesi

Mukava mekanismituoli järjestää luksusta arkeesi

Löytyykö sinun kodistasi jo mekanismituoli kaikilla mukavuuksilla? Mekanismituoli on ehdottomasti paras paikka akkujen latailuun ja rentoon oleskeluun. Saat oikaistua jalkasi ja säädettyä selkänojan juuri haluttuun asentoon!

Tänä päivänä mekanismituolit eivät enää ole nuhjuisen näköisiä tilantukkeita, vaan aidosti tyylikkäitä kalusteita. Myös toiminnot mekanismituoleissa ovat kehittyneet valtavasti lyhyen ajan sisällä. Meiltä Maskusta löydät laajan valikoiman recliner- ja mekanismituoleja eri verhoiluilla sekä muotoiluilla varustettuna!

BERGEN

lampaantaljalla verhoiltu mekanismituoli

Lampaantaljalla verhoiltu Bergen-mekanismituoli säväyttää upealla tyylillään – pehmoinen verhoilu suorastaan kutsuu käpertymään päivänokosille. Sähkömekanismilla varustetusta tuolista saat kaiken ilon irti vain nappia painamalla. Tuoli toimii kahdella moottorilla siten, että sekä jalkarahilla että selkänojalla on omat moottorinsa. Kaiken huipuksi tässä sähköisessä lepotuolissa on myös usb-portti, jonka avulla voit esimerkiksi ladata puhelinta! 

Nallekarhumainen Bergen-mekanismituoli on saatavilla sekä kiinteällä rahilla että irtorahilla varustettuna.

RINGSTED

vaaleanharmaa mekanismituoli

Ringsted-mekanismituolilla maksimoit mukavuutesi! Tämä tuoli tarjoaa sohvan ja nojatuolin parhaat puolet yhdessä paketissa. Kahden tehokkaan moottorin ja portaattoman säätömekanismin avulla saat muokattua asennostasi juuri sopivan: istuvan, loikoilevan tai jotakin siltä väliltä. Säätötuolin integroitu rahi nostaa jalkasi ylös pitkän päivän päätteeksi ja selkänoja kallistuu aina makuuasentoon asti. 

Tämän pyörivän mekanismituolin uumeeniin uppoutuessasi huomaat, että rentoutumisesta on tullut entistä helpompaa!

STRESSLESS SAM

nahkaverhoiltu mekanismituoli

Hetken hengähdystauot kiireisen arjen keskellä taittuvat lokoisasti Stressless Samin syleilyssä. Hulppeasta tuolista löytyy ensiluokkaiset mukavuustoiminnot ja kaikki liikkeet ovat moottoroituja, synkronoituja sekä yksilöllisesti säädettäviä. Valittavissa on myös useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Tämän tuolin haluat asettaa paraatipaikalle television tai takkatulen ääreen! 

Verkkokaupassamme on tarjolla suosituimmat kangas- ja nahkavaihtoehdot, mutta myymälöistämme löydät enemmänkin valinnanvaraa verhoilujen suhteen! Myös jalkamallin vaihtaminen Sirius-jalasta Disc-jalkaan onnistuu myymälöissämme.

STRESSLESS DUBLIN

laadukas mekanismituoli

Stressless-mallistosta löytyy mielin määrin muitakin mahtavia mekanismituoleja edellä esitellyn Samin lisäksi. Esimerkiksi kuvan Stressless Dublin on mitä laadukkain valinta, joka sopii maltillisen ilmeensä ansiosta monenlaiseen kotiin. Kääntyvä Star-jalusta lisää tuolin liikkuvuutta entisestään, ja säädettävä tyyny tukee niskaa juuri optimaalisesti. Tässä tuolissa löydät vaivattomasti täydellisen asennon!

Asiallisen ulkonäkönsä ansiosta Stressless Dublin on tyylikäs valinta myös toimistotiloihin tai vastaanotoille. Mikäli etsit tuotteita yrityksesi tarpeisiin, niin nappaa kalusteet edullisesti perille Maskun yritysmyynnin avustuksella!

Mallistossamme on runsaasti sekä manuaalisia että sähköisesti toimivia tuolimalleja. Jokaisessa mekanismituolissa on kuitenkin huomioitu yksi ensiarvoisen tärkeä tekijä: ergonomia. Ergonomisesti muotoillussa mekanismituolissa on korkea, tukeva selkänoja ja hyvä istuttavuus. Kiinnittämällä huomion laadukkaisiin materiaalivalintoihin varmistat, että saat tuolista pitkäikäisen toverin itsellesi. Meiltä löydät myös senioreille soveltuvan mekanismituolin, jonka avustuksella tuolista ylös nouseminen on helpompaa kätevän hissimekanismin ansiosta. 

Tutustu täällä kaikkiin valikoimaamme kuuluviin mekanismituoleihin!