Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Näin valitset oikean vuodesohvan

Näin valitset oikean vuodesohvan

Näin valitset oikean vuodesohvan

Vuodesohva on täydellinen valinta vierashuoneeseen tai olohuoneen keskiöön. Käytännöllinen vuodesohva palvelee erinomaisesti arjessa, mutta tarjoaa lisäksi yöpaikan vieraillesi. Vuodesohvia on saatavilla useita erilaisia, joten kokosimme avuksesi oppaan, jonka avulla oikean yksilön valinta helpottuu. 

Minkä kokoinen vuodesohva sopii parhaiten huoneeseen? 

Oletko suunnitellut sijoittavasi vuodesohvan olohuoneeseen, vierashuoneeseen vai jonnekin muualle? Mittaa sohvalle suunniteltu alue ja pohdi sen jälkeen sohvan ihanteellista kokoa. Hyvä vinkki sohvan todellisen koon hahmottamiseen on asetella sanomalehdistä huoneen lattialle alue, johon sohva on tarkoitus sijoittaa. Muista kirjata mitat ylös ja ottaa ne mukaasi, mikäli hankit sohvan myymälästä. 

helposti levitettävä vuodesohva

Minkä tyylistä vuodesohvaa etsit? 

Haluaisitko vuodesohvasi olevan näyttävä katseidenvangitsija vai ympäristöönsä sulautuva sisustuselementti? Vuodesohvia on tarjolla useissa eri tyyleissä ja väreissä. Maskusta löydät upeat vaihtoehdot niin skandinaavisiin koteihin, moderniin sisustukseen kuin perinteisempäänkin tyyliin. Myös värivaihtoehdoissa riittää valinnanvaraa. Sopisiko kotiisi musta vuodesohva, harmaa vuodesohva vai ihanan räväkkä keltainen vuodesohva? Valtava kangasvalikoimamme mahdollistaa vuodesohvien verhoilun sadoissa eri sävyissä. Myymälöidemme kautta pääset tilaamaan vuodesohvan juuri haluamassasi värissä, mikäli verkkokaupan vaihtoehdoista ei löydy sopivaa. 

Mitä odotat sohvan istuttavuudelta? 

Tyylin lisäksi kannattaa miettiä, millaista istuinmukavuutta sohvaltasi odotat. Toiset ihastuvat upottavaan pehmeyteen ja toisille taas jämäkämpi vuodesohva on paras valinta. Ryhdikkäältä sohvalta nouseminen on helpompaa, mutta muhkealla löhösohvalla saa otettua paremmat päiväunet.

Haluaisitko vuodesohvan, jonka yhteydessä on myös säilytystilaa? 

laatikko vuodesohvassa

Joissakin vuodesohvissa on kätevänä lisänä säilytyslaatikko, jonne saat sijoitettua esimerkiksi petivaatteita tai muita tarpeellisia tarvikkeita. Vuodesohva säilytyslaatikolla on mahtava valinta koteihin, joissa säilytystilaa on niukasti. Esimerkiksi kuvan Texas Small –vuodesohvassa on mukavasti tilaa peitoille ja tyynyille. 

Mikä on budjettisi vuodesohvan hankintaan? 

Vuodesohvia löytyy useissa eri laatu- ja hintaluokissa. Parhaista materiaaleista valmistetut brändisohvat ovat luonnollisesti hieman isommalla hintalapulla varustettuja. Ajankohtaisia tarjouksia seuraamalla voit kuitenkin napata omaksesi laatusohvan yllättävänkin edullisesti. Katso Maskun ajankohtaiset tarjoukset täältä

Tule testaamaan vuodesohvia Maskun myymälöihin! 

Unelmiesi sohvan voit tilata helposti netistä kotiinkuljetuksella. Mikäli kuitenkin tahdot kokeilla sohvan tuntumaa käytännössä, kannattaa piipahtaa lähimmässä Masku-myymälässäsi tutustumassa vuodesohvavalikoimaan. Myymälämme palvelevat kattavasti ympäri Suomen ja paikan päällä ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa oikean sohvan valinnassa.

harmaa edullinen vuodesohva