Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Onnea Leo-Pekka!

Onnea Leo-Pekka!

 

Onnea Leo-Pekka!
 

Ratakelaaja Leo-Pekka Tähti valittiin tammikuussa Vuoden 2016 urheilijaksi. Rion paralympialaisten 100 metrin ratakelauksen voittaja ja viime vuoden EM-ykkönen Leo-Pekka sai äänestyksessä yli puolet ykkössijoista ja voitti myös yhteispisteet. Leo-Pekka on ensimmäinen vammaisurheilija, joka on voittanut Vuoden urheilijan tittelin. 

Leo-Pekan Riossa voittama sadan metrin paralympiakulta oli jo neljäs peräkkäinen ja kaikkiaan jo viides. Hänen kultaputkensa alkoi Ateenassa 2004 ja jatkui Pekingissä 2008, Lontoossa 2012 ja viime vuonna Riossa. Ateenassa 2004 Leo-Pekka voitti myös 200 metrillä kultaa.

Leo-Pekan palkintokaappi pullistelee palkinnoista, sillä hänen mitalisaldonsa paralympialaisista sekä MM- ja EM-kisoista on yhteensä 21 mitalia kaikkien muiden palkintojen ja huomionosoitusten lisäksi. Rion voiton jälkeen Leo-Pekka totesikin heti, että kultamitali pakottaa hänet kalustekaupoille ja palkintokaappi pitää päivittää isompaan.

Maskun Kalustetalo onnittelee Leo-Pekkaa valinnasta Vuoden urheilijaksi ja esittelee ilolla Leo-Pekalle yhteistyössä Niemen Tehtaiden kanssa räätälöidyn Ainola-sarjan palkintokaappiratkaisun. 

Onnea Lepe!

Katso Ainola-sarjan tuotteet tästä