Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Päivitä puutarhan sisustus tyylikkäillä ulkokalusteilla – kesän kauneimmat puutarhakalusteet ovat tässä

Päivitä puutarhan sisustus tyylikkäillä ulkokalusteilla – kesän kauneimmat puutarhakalusteet ovat tässä

Päivitä puutarhan sisustus tyylikkäillä ulkokalusteilla – kesän kauneimmat puutarhakalusteet ovat tässä

Alsvik-ulkosohvaryhmä

Säiden lämmetessä terassit ja parvekkeet muuttuvat viihtyisiksi olohuoneen jatkeiksi, joissa seurustellaan, ruokaillaan ja nautitaan vapaa-ajasta. Toisille kesään kuuluu aamukahvit omalla parvekkeella tai rauhallinen lukuhetki riipputuolissa, toisille taas grillijuhlat perheen ja ystävien kesken. Meillä Maskussa puutarhojen, parvekkeiden sekä terassien sisustaminen on ollut lähellä sydäntä jo vuosikymmenien ajan. Mallistostamme löydätkin sopivat kalustekokonaisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin!

Ekenäs-ruokapöytä sekä Ekenäs-puutarhatuolit

Ulkokalusteita valitessa on tärkeää miettiä, miten aiot niitä käyttää. Tarvitsetko istumapaikkoja isommalle porukalle vai vain muutamalle henkilölle? Syötkö usein ulkona vai löhöiletkö auringon alla? Kun sinulla on käsitys siitä, millaisia ulkokalusteita tarvitset, suunnittele puutarhaasi parhaiten sopivat materiaalit ja tyyli. Puusta ja polyrottingista valmistetut kesäkalusteet näyttävät upeilta perinteisissä puutarhoissa, kun taas metalli toimii erinomaisesti modernissa sisustuksessa.

sisustus terassille edullisesti

Santa Cruz -kulmasohva & sohvapöytä

Kesän 2023 mallistomme suunnittelun lähtökohtana on ollut luonnollisuus, mukavuus sekä helppohoitoisuus. Luonnolliset värimaailmat sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valituista puulajeista valmistetut tuotteet ovatkin lisääntyneet mallistossamme. Helppous on olennainen osa puutarhakalustevalikoimamme suunnittelua, sillä kesästä nauttiminen ei saa missään nimessä olla liian työlästä! Valtaosa mallistomme tuotteista on valmistettu täysin huoltovapaista materiaaleista. 

nojatuolit ullkokäyttöön

Asgård-nojatuolit sekä Asgård-sohvapöytä

Jos mukavuus on avainasemassa, valitse muhkeasti pehmustettu sohvaryhmä, jossa on paksut istuinpehmusteet. Sohvaryhmän ympärille sopii upeasti koristetyynyt, aurinkovarjot ja ulkokäyttöön suunnitellut matot. Tunnelmallinen valaistus tai lyhdyt viimeistelevät sisustuksen. 

kauniit terassikalusteet

Santorini-ulkosohvaryhmä

Helppohoitoiset materiaalit pitävät huolen siitä, ettei sinun tarvitse viettää kesääsi puutarhakalusteita suojaan siirrellen. Lujat materiaalit, kuten alumiini ja tiikki kestävät erinomaisesti Suomen kesän vaihtelevia sääolosuhteita. Puutarhakalusteiden hoidosta pääset lukemaan lisää täältä.terassin sisustus

Lotus & Seattle -ruokailuryhmä

Maskun Mix & Match -ajatusmallissa asiakkaillamme on mahdollisuus yhdistellä erilaisia tuotteita keskenään, ja rakentaa yhdessä ammattitaitoisten myyjiemme kanssa omannäköinen kokonaisuus. Esimerkiksi terassin ruokailuryhmän voit luoda yhdistelemällä mallistomme kattavasta pöytä- sekä tuolivalikoimasta sinun makuusi sopivat tuotteet. Päästä siis mielikuvituksesi valloilleen ja tule tutustumaan mallistoomme osoitteessa masku.com tai kesäpihoillamme ympäri Suomen.   

Tutustu valikoimaan ja löydä täydellinen sisustus omalle terassillesi! 

Maskun kesäkalustekuvasto 2023