Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Parhaat joululahjavinkit x 5

Parhaat joululahjavinkit x 5

Parhaat joululahjavinkit x 5

Aika hankkia paketteja pukinkonttiin? Joulun suosituimmat hittilahjat ovat käytännöllisiä ja ilahduttavat saajaansa jokapäiväisessä arjessa. Nyt kannattaakin unohtaa kertakäyttöiset tavarat ja hankkia lahjaksi jotakin aidosti miellyttävää. Ota vinkit talteen ja voit sanoa hyvästit joululahjastressille hyvissä ajoin!

Tyyny

Tämä lahja on käytännöllisyyden ja hyödyllisyyden perikuva. Kukapa ei tarvitsisi laadukasta ja ergonomista tyynyä päänsä alle? Uusi tyyny tekee nukkumisesta mukavampaa ja pitää bakteeritkin loitolla. Tyyny sopii lahjaksi aivan jokaiselle ikään tai sukupuoleen katsomatta! 

Katso esimerkiksi: 

- Viskoelastinen Fly-tyyny

- Ekologisesta luonnonkumista valmistettu Nature-tyyny

- Familonin matala Princess-tyyny

- Muoto® Rento-tyyny

Kynttilänjalka

Tyylikäs kynttilänjalka on mainio valinta sisustamisesta kiinnostuneelle esteetikolle. Lahja sopii täydellisesti vuodenaikaan ja tuo kotiin kuin kotiin ihastuttavaa tunnelmaa. Upea muotoilutyö tekee Mogihomen Julie-kynttilänjalasta kauden himotuimman tuotteen! 

Tutustu myös muihin Mogihomen koriste-esineisiin: 

- Hedda-patsas 

- Blanka-patsas 

- Juno-patsas

- Woman-patsas

Torkkuhuppari

Hänelle, jonka olisi syytä ottaa rennommin? Ihanan väljä onesize-torkkuhuppari on rentojen viikonloppujen ja leffamaratonien vakiovaruste. Jättikokoisen hupparin uumeniin on ihana käpertyä aina varpaita myöten. Hupparissa on myös suuri etutasku, jonne voi kätkeä kaukosäätimen, puhelimen, snäksit, nenäliinat tai mitä tahansa muuta tarpeellista. Tämä lahja on etenkin nuorison mieleen! 

Solid-torkkuhupparia on saatavilla myös valkoisena

Painopeitto

Painopeittojen suosio on viime vuosina räjähtänyt käsiin, eikä ihme. Rauhoittava painopeitto toimii apuna univaikeuksissa ja antaa levollisen olon jo heti nukkumaan mentäessä. Painopeittoja on saatavilla 5 kg ja 7 kg painoisina. Kevyempi peite sopii lahjaksi myös lapselle, jolla on vaikeuksia saada unen päästä kiinni!

Painopeitto on takuulla vuoden 2021 hittilahja! 

Torkkupeitto

Tämä pehmeä paketti lämmittää lahjan saajaa aivan kirjaimellisesti. Tyylikäs torkkupeitto sopii kotoilijoille ja mukavuudenhaluisille nautiskelijoille. Kääri pukinkonttiin joko yksivärinen tai kuvioitu torkkupeitto!

Valitse ihana torkkupeitto Maskun valikoimasta: 

- Melker-torkkupeitto (kuvassa)

- Honey-torkkupeitto

- Frances-torkkupeitto

- Rustica-torkkupeitto

Taianomaista joulunodotusta jokaiseen kotiin!