Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Parhaat lahjaideat: löydä sopiva yllätys lahjakoneen avulla

Parhaat lahjaideat: löydä sopiva yllätys lahjakoneen avulla

Parhaat lahjaideat: löydä sopiva yllätys lahjakoneen avulla

Mitä ostaa lahjaksi valmistuvalle? Mikä on sopiva lahja hääparille? Entä mitä hankkia syntymäpäiväsankarille, jolla on jo kaikkea? Lahjojen ideointi saattaa tuottaa ylimääräistä päänvaivaa, joten kokosimme avuksesi monipuolisia lahjavinkkejä, joiden avulla löydät jokaiselle jotakin. Käytännölliset lahjat eivät päädy nurkkiin pölyttymään, vaan ilahduttavat saajaansa aidosti. 

1. Tyyny ja peitto 

Muhkea ja pehmeä paketti syntyy, kun käärit lahjapaperiin laadukkaan peiton sekä tyynyn. Nämä kuuluvat jokaisen meistä päivittäisiin tarpeisiin, mutta harva muistaa itse panostaa oman nukkumisympäristönsä viihtyvyyteen ja hygieenisyyteen.  

2. Kääntyvä pelipöytä 

Kääntyvä pelipöytä on kaikkien kilpailuhenkisten kisailijoiden unelma! Tarjoa päivänsankarille kunnon biljardimatsit tai mahdollista ylivoimainen taiturointi ilmakiekkoilussa. 

3. Sisustustuotteet 

Koristetyynyt, kynttilänjalat, patsaat ja peilit ilahduttavat sisustamisesta innostunutta sankaria. Maskun valikoimasta löydät paljon sisustustuotteita, jotka sopivat myös lahjaksi!  

4. Laadukkaat lakanat 

Lahjaksi lakanat? Lakanasetti on ollut suosittu lahjavalinta vuodesta toiseen, eikä suotta. Laadukkaat lakanat tekevät unille asettumisesta vielä piirun verran nautinnollisempaa.  

5. Kuntoiluvälineet aktiiviselle liikkujalle 

Maskun valikoimasta löytyy kuntoiluvälineitä monenlaisiin tarpeisiin. Ilahtuisiko sinun läheisesi nyrkkeilysäkistä, puolapuista tai leaunvetotangosta

6. Vesi- ja uimaleluja 

Vauhdikkaalle hurjastelijalle ja vesipedoille sopivat lahjat tuovat kesään kivaa tekemistä. Laitetaanko pakettiin vesisukset, vetorengas vai ilmatäytteinen kajakki

7. Talja tai torkkupeite 

Ihana torkkupeitto tai lampaantalja lämmittää lahjan saajaa kirjaimellisesti. Viltit ja peitot ovat tarpeellisia hankintoja kotiin kuin kotiin. 

8. Pizzauuni 

Kotikokin elämän mullistaa helppokäyttöinen pizzauuni, jolla saa taiottua aitoa, italialaista tunnelmaa omalle terassille! Pizzauuni tuo arkiruokailuun mukavaa vaihtelua. 

9. Grillaustarvikkeita 

Ahkera grillaaja ilahtuu harrastukseensa sopivista tarvikkeista. Isommaksi lahjaksi sopii myös laadukas grilli, joka mahdollistaa maittavien aterioiden valmistamisen omalla pihalla. 

10. Lahjakortti 

Onko läheisesi suunnitellut uutta sisustusta kotiinsa tai onko vastavalmistuva opiskelija muuttamassa pian omilleen? Lahjakortti huonekaluliikkeeseen on mahtava valinta, joka varmasti tulee tarpeeseen. Maskun lahjakortteja saat ostettua myymälöidemme kautta. 

LAHJAKONE IDEOI PUOLESTASI 

Mikäli listalta ei löytynyt mitään sinun läheisellesi sopivaa, voit ottaa etsintään avuksi Maskun lahjakoneen, joka selvittää lähtötietojen perusteella sopivia ehdotuksia.