Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Personoidut huonekalut - Unico Finland Oy

Personoidut huonekalut - Unico Finland Oy

 

SUOMALAISET ARVOSTAVAT KOTIMAISIA HUONEKALUJA.

Totta. Kuluttajat arvostavat Suomessa valmistettuja tuotteita esimerkiksi työllistämisvaikutuksen takia. Unicolle on myönnetty kaksi tunnustusta Suomalaisen työnliiton puolesta eli tuttu ”Avainlippu”-tunnus sekä uudempi ”Design From Finland” -tunnus. Molemmat viestivät kuluttajille korkeasta kotimaisuusasteesta ja osaltaan myös yhteiskuntavastuullisuudesta. Kotimaassa valmistettu tuote merkitsee kuluttajalle laadukkuutta ja osaamista. Kotimaisuuden merkitys lisääntyy koko ajan. 

SUOMESSA TEHTY ON AINA KALLIIMPI.

Tarua. Kotimaisuus ei aina merkitse kalliimpaa kuluttajahintaa. Huonekaluissa rahdin osuus on merkittävä ja luonnollisesti Suomessa valmistetun huonekalun kuljetusmatkat ovat tuontihuonekaluja lyhyempiä. Lyhyt kuljetusmatka lisää myös ympäristöystävällisyyttä. Mielestäni kotimainen huonekalu kestää vertailun tuontihuonekaluun myös hinnallisesti.

SÄNGYN OMINAISUUDET EIVÄT KIINNOSTA.

Totta ja tarua. Huonekaluliikkeissä on osaavia myyjiä. Unicolla on töissä kolme henkilöä, jotka kiertävät huonekaluliikkeissä kouluttamassa myyjiä tuotteiden teknisiin saloihin. Myyjien asiantuntevalla opastuksella kuluttaja löytää sopivan vuoteen laajasta valikoimasta. 

HYVÄSSÄ SÄNGYSSÄ NUKKUU HYVIN.

Totta. Vietämme noin kolmasosan elämästämme sängyssä, joten vuoteen on oltava sopiva. Vuode myös ostetaan useammaksi vuodeksi. On mahdollista, että henkilön vartalo muuttuu näiden vuosien aikana. Vain Maskun mallistossa olevan Permafit -mallistomme vuoteissa on patentoitu jousisto, joten yhdessä patjassa on neljän patjan ominaisuudet. Tämä mahdollistaa vuoteen mukautumisen henkilön vartalon muutoksiin.
Tutustu patentoituun Permafit -patjamallistoon tästä >>

SÄNGYN OMINAISUUKSIIN EI VOI ITSE VAIKUTTAA.

Tarua. Sängyn voi räätälöidä itselle sopivaksi. Yksilöllisesti valmistettu tuote tarkoittaa, että se valmistetaan vasta tilauksen jälkeen. Näin myyntihetkellä sovitut yksilölliset ratkaisut voidaan toteuttaa tuotannossa. Kuluttaja voi siis valita esimerkiksi verhoiluvärin, vuoteen jäykkyyden ja petauspatjan sekä vuoteen leveyden ja pituuden. Lisäksi voi valita sängyn jalkojen korkeuden ja värin. Kuluttaja voi vaikuttaa oikeastaan kaikkeen vuoteen ulkonäköön ja teknisiin ominaisuuksiin liittyviin yksityiskohtiin. Permafit-ominaisuuksia ei ole missään muussa vuodemallistossa. Se on ainutlaatuinen ratkaisu myös koko maailmassa.

SOHVAN OMINAISUUKSILLA EI OLE VÄLIÄ.

Tarua. Sohva valitaan käyttötarkoituksen mukaan. On sohvia, joissa istutaan virallisemmin ja on sohvia, joissa on helppo ja mukava loikoilla. Verhoiluvaihtoehtoihin vaikuttaa se, onko perheessä pieniä lapsia tai lemmikkejä. Tällöin verhoilun puhdistettavuudella on merkitystä. Sohva tulisi myös mitoittaa sille varattuun tilaan. Sohviin on valittavissa samantyyppisiä ratkaisuja kuin sänkyihin, esimerkiksi mitat saa sentin tarkkuudella. Tutustus Unicon sohvamallistoon tästä >>

PERSONOITUJA HUONEKALUJA ON VÄHÄN SAATAVILLA.

Totta ja tarua. Tuotteiden räätälöitävyyden kysyntä on kasvussa, koska kuluttajat haluavat personoituja tuotteita, jotka sopivat sisustuskokonaisuuksiin. Huonekaluliikkeiden, kuten Maskun, mallistoissa on tuotteita, joissa räätälöitävyys on viety todella pitkälle. Unico Finlandille tuotteiden räätälöinti on merkittävä kilpailukeino. Vaikka sängyt ja sohvat voidaan tehdä tilausten mukaan, on tuotantomme joustavaa ja nopeaa.