Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Pizzauunit testissä - kattava opas pizzauunin valintaan

Pizzauunit testissä - kattava opas pizzauunin valintaan

Pizzauunit testissä - kattava opas pizzauunin valintaan

Tehokas pizzauuni on mahtava hankinta itseleivotun pizzan ystäville. Laadukas pizzauuni kypsentää pizzat nopeasti ja tasaisesti tehden pizzapohjaan uskomattoman herkullisen rakenteen. Me Maskussa vertailimme eri pizzauunien ominaisuuksia, jotta oikean pizzauunin valinta olisi sinulle mahdollisimman helppoa. 
 
Markkinoilla on useita erilaisia pizzauuneja, joista jokaisella on omat uniikit ominaisuutensa. Toiset pizzauuneista toimivat kaasukäyttöisesti ja toiset taas lämmitetään puilla tai hiilillä. Yksi merkittävimmistä tekijöistä on pizzauunin ylin lämpötila. Korkea lämpötila pizzauunissa erottaa ulkokäyttöisen pizzauunin tavallisesta sähköuunista. Pizza valmistuu kuumassa uunissa nopeasti ja lopputulos vetää vertoja ravintoloissa valmistetuille pizzoille. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva pizzauuni

Mustang Vesuvio pizzauuni

paras pizzauuni

Pöydällä pidettävä kaasukäyttöinen Vesuvio-pizzauuni on tehokas ja helppokäyttöinen valinta terassille. Vesuvio-pizzauuni kuumenee jopa 500 asteeseen ja kypsentää pizzan täytteet nopeasti. Pizzauunin mukana tulee 2 cm paksu kordieriitistä valmistettu pizzakivi, joka varaa lämpöä itseensä ja paistaa pizzan pohjan rapeaksi. U-muotoisen polttimen ansiosta pizza kypsentyy kolmelta sivulta yhtä aikaa, jolloin lopputulos on ihailtavan tasainen. 

 • Maksimilämpötila 500 astetta 
 • Kaasukäyttöinen 

Black Flame Margherita pizzauuni 

edullinen pizzauuni

Puu-/hiilikäyttöinen Margherita-pizzauuni loihtii rapean ja täydellisesti kohonneen pohjan pizzaan. Pizza valmistuu muutamassa minuutissa ja lopputulos on kerrassaan herkullinen. Uuni lämpenee 380 asteeseen ja lämpötilaa voi seurata kätevästi mittarin avulla ilman, että tarvitsee avata luukkua. Eristetty runko ylläpitää lämpöä ja huolehtii siitä, että lopputulos on tasainen. Mukana kivinen paistopohja sekä pizzalapio ja suojapeite. 

 • Maksimilämpötila 380 astetta 
 • Puu-/hiilikäyttöinen 

Black Flame Americana pizzauuni

ulkona käytettävä pizzauuni

Aidot italialaistyyliset pizzat ovat tällä hetkellä kirjaimellisesti jokaisen kulinaristin huulilla ja saavuttaneet suuren suosion kotikokkien keskuudessa. Black Flame Americana -pizzauunissa syntyy erittäin herkulliset pizzat nopeasti ja vaivattomasti. Pizzauuni on puu-/hiilikäyttöinen ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Mukana tulee pizzalapio, suojapeite sekä kivinen paistopohja, joka on aivan oleellinen elementti onnistuneen pizzapohjan valmistuksessa. 

 • Maksimilämpötila 450 astetta 
 • Puu-/hiilikäyttöinen 

Black Flame Napoletana pizzauuni

laadukas pizzauuni

Jopa 450 asteeseen lämpenevä Black Flame Napoletana -pizzauuni takaa ensiluokkaisen pizzapohjan vain muutamassa minuutissa. Uunin lämpötilaa voit seurata mittarin avulla ilman, että tarvitsee erikseen kurkistaa luukkuun. Pulverimaalatusta teräksestä valmistetussa ulkoilmapizzauunissa on eristetty runko, joka ylläpitää lämpöä erinomaisesti sekä varmistaa tasaisen lopputuloksen. 

 • Maksimilämpötila 450 astetta 
 • Puu-/hiilikäyttöinen 

Mustang Vomero pizzauuni

pieni pizzauuni

Vomero-pizzauunissa paistat herkulliset pizzat helposti ja vaivattomasti. Vomero-pizzauuni on kaasukäyttöinen ja ulkokäyttöön suunniteltu. Pizzauunin 2 cm paksu kordieriitistä valmistettu pizzakivi varaa lämpöä itseensä ja paistaa pizzan pohjan rapeaksi. Polttimen teho on 5,6 kW ja uunin lämpötila nousee jopa 500 asteeseen. Tällä pizzauunilla syntyy aivan älyttömän herkullisia pizzoja! 

 • Maksimilämpötila 500 astetta 
 • Kaasukäyttöinen 

Mustang pizzauuni kaasugrilliin

kaasugrillin sisään pizzauuni

Mikäli et ole suunnitellut ostavasti erillistä pizzauunia, mutta haluaisit silti valmistaa omalla terassillasi herkullista pizzaa, on Mustangin kaasugrilliin sijoitettava lisäosa oikea valinta sinulle. Mustang pizzauuni -lisäosan avulla valmistuu niin rapeapohjaiset pizzat kuin monenmoiset leivätkin. Pizzauunissa voi myös paahtaa lihaa ja kasviksia tai valmistaa kalaa. Esilämmitettävä lisäosa asetetaan kaasugrillin sisään.  

 • Maksimilämpötila riippuu grillistä 
 • Kaasukäyttöinen 

Tutustu Maskun pizzauunivalikoimaan