Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Porin Maskussa tapahtuu: uudistetun myymälän avajaiset torstaista sunnuntaihin

Porin Maskussa tapahtuu: uudistetun myymälän avajaiset torstaista sunnuntaihin

Myymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon ja esillä on nyt kevään uutuusmallien lisäksi myös kokonaan uudistettu Maskun kesäkalustevalikoima.

Myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus Maskun valikoimasta on yli puolet sekä Maskun edullinen hintataso. Maskun tavoitteena on oman malliston ja suurten sisään ostojen ansiosta tarjota kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaille markkinoiden alhaisimpaan hintaan.

Maskun Porin myymälän avajaisissa on huippuedullisten avajaistuotteiden lisäksi tarjoiluja sekä lapsille pomppulinna perjantaista sunnuntaihin.

-Olemme varanneet uuden myymälän avajaisiin poikkeuksellisia avajaiseriä, joista annamme huomattavat avajaisalennukset. Lisäksi tarjoamme makkarat perjantaista lauantaihin uudistetussa myymälässämme, Maskun Porin myymälän myymäläpäällikkö Jarno Peltonen kertoo.

Uudistetun Porin myymälän avajaisia vietetään torstaista sunnuntaihin. Avajaisissa asiakkaita palvelevat ja opastavat myös huonekalutehtaiden asiantuntijat. Maskun Porin myymälä palvelee asiakkaita arkisin kello 10-19, lauantaisin kello 10-16 ja sunnuntaisin kello 12-16.

Tervetuloa hyödyntämään huikeat avajaistarjoukset ja nauttimaan tarjoiluista uudistettuun Masku-myymälään Porin Puinnintielle!

Kuvassa tunnelmia Raision myymälän avajaisista.