Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Sisusta tunteella

Sisusta tunteella

Sisusta tunteella

Jotta koti tuntuisi kodilta, on sen oltava asujansa näköinen. Myös sisustusvalintoja kannattaa tehdä omaa sydäntään kuunnellen. Kysy itseltäsi minkälaiset värit puhuttelevat juuri sinua, millaisista materiaaleista viehätyt ja missä viihdyt kaikkein parhaiten? 

Asuinympäristömme vaikuttaa eittämättä tavalla tai toisella hyvinvointiimme. Siksi on syytä kiinnittää erityistä huomiota kodin tuntuun! Ajankohtaisista sisustustrendeistäkin kannattaa poimia vain ne, jotka aidosti miellyttävät. Muotivillitysten orjallinen seuraaminen saattaa joskus kertoa siitä, että olisi syytä tehdä tutustumisretki omaan sisimpäänsä ja omiin mieltymyksiinsä. Toisaalta aallonharjalla ratsastaminenkin voi olla jollekin se kaikkein paras tapa ilmaista itseään. 

Värillä on väliä

Jokaisella kodilla on omaleimainen tunnelmansa. Värikkäät huonekalut ovat persoonallisia ja kertovat asujansa tyylillisistä mieltymyksistä. Värien kanssa ei kannata arkailla, vaan rohkeasti poimia kiehtovia sävyjä ympärilleen.  

Toiset viehättyvät enemmän kylmistä sävyistä ja toiset taas innostuvat lämpimistä väreistä. Mieltymyksissä on eroa myös sen suhteen, ovatko sävyt murrettuja ja luonnollisia vai kirkkaita ja selkeitä. Joillekin graafinen mustavalkoisuus on se juttu, kun joku toinen hamuaa lempeitä pastellisia karkkivärejä sisutukseensa. Pääasia kuitenkin on, että valitsee värit omaan intuitioon luottaen! 

Huoneista rakkain

Kodin paras paikka saattaa löytyä mistä tahansa huoneesta. Monesti toisen ihmisen kotiin astuessaan voi jo aavistaa, mikä tila on omistajilleen se kaikkein rakkain. Lempihuoneisiin panostetaan huolella ja usein varustelutkin ovat sen mukaisia. Osaisitko itse suorilta käsin vastata, mikä kohta omassa kodissasi on sellainen, jossa viihdyt kaikkein parhaiten? 

Mukavuudenhaluiset kotoilijat mainitsevat usein suosikkipaikakseen hyvin palvelleen nojatuolin tai muhkean sohvan. Levollista unta arvostavat sen sijaan saattavat olla kiintyneitä armaaseen moottorisänkyynsä, joka on kenties mullistanut yöaikaisen elämänlaadun. Eikä keittiökään ole harvinainen valinta kodin suosikkipaikaksi! 

Kaikki aistit käyttöön

Visuaalinen ilme on vain yksi seikka, joka vaikuttaa sisutusratkaisuihin. Ulkonäön lisäksi on hyvä kiinnittää huomioita huonekalujen tuntumaan ja asennoitua niiden valintaan kaikilla aisteilla! Kangaspinnat tuntuvat iholla hyvin erilaisilta ja joillakin materiaaleilla, kuten nahalla, on myös omanlaisensa tuoksu.  

Sisustaminen on ennen kaikkea tunnetta ja tämä kannattaa pitää mielessä myös huonekaluostoksilla! Maskun myymälöissä ympäri maan pääset hypistelemään ja tunnustelemaan hurmaavaa huonekalutarjontaamme. Meiltä löytyy taatusti jokaiselle jotakin!