Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Sohva kodin mukaan

Sohva kodin mukaan

Pohjanmaan Kaluste Oy:n Harri Pakka tietää, että sohvalla on kodissa paikkansa ja tarkoituksensa. Kodin ensimmäinen sohva on monesti valmistettu sarjatuotantona, kuten Kotiin by Pohjanmaa -mallistonkin tuotteet.

Pohjanmaan Kalusteessa on mietitty tarkoin sohvan roolia suomalaisissa kodeissa. Toimitusjohtaja Harri Pakan mukaan sohva on toimivin silloin, kun hankintaa tehdessä on pohdittu, millaiseen tilaan ja tarkoitukseen sohva tulee.
– Myyjän kanssa on hyvä keskustella sohvaa ostettaessa, minkä kokoinen perhe on kyseessä, onko perheessä lapsia tai lemmikkejä, ja paljonko sohvalle on tilaa kodissa. Näin sohva saadaan räätälöityä juuri toiveiden mukaiseksi. Tässä myyjän asiantuntemuksella on iso merkitys, hän miettii.

Pakka muistuttaa, että Pohjanmaan Kalusteella on Suomessa noin sata työntekijää. Sohvavalinnalla on siis myös työllistävä vaikutus.

 

SOHVAOSTOKSILLA VOI VALITA

Pakka toteaa, että niin perheen kuin yksin asuvankin ensimmäinen sohva on usein valmistettu sarjatuotantona. Sen hinta on edullinen, ja malli sekä kuosi ajan sisustustrendien mukainen. Toinenkin sohva saatetaan vielä ostaa sillä mielellä, ettei sen tarvitse palvella perhettä seuraavaa kymmentä vuotta.
– Kun etsitään pysyvämpää ratkaisua, niin silloin katse kohdistuu tuotteisiin, joissa ei ole tarvetta tehdä kompromisseja laadun, mukavuuden eikä pintamateriaalien suhteen.

Pohjanmaan-mallistomme onkin rakennettu niin, että kun sopiva design löytyy, pystyy asiakas valitsemaan esimerkiksi kankaan, värin, kokoonpanon ja mukavuuden tarpeensa mukaan. Tällöin sohva tehdään yksittäiskappaleena ja merkkitilauksena. Suomalaisten sohvamaku vaihtelee ikäryhmittäin ja maantieteellisesti. Pakka kertoo, että pääkaupunkiseudulla suositaan hieman erilaisia malleja kuin muualla Suomessa.
– Nyt sohvissa nostavat suosiotaan perinteisiä ilmavammat mallit. Jalat ovat korkeat ja tyyli on skandinaavista ja linjakasta.

ENSIMMÄINEN SOHVA

Pohjanmaan Kaluste ja Maskun Kalustetalo toivat kesän alussa markkinoille uuden Kotiin by Pohjanmaa -sarjan, joka on suunnattu ensimmäisiä sohvaostoksia tekeville.
– Kotiin by Pohjanmaa -sarja on mietitty tarkoin. Sen pelkistetty ja tyylikäs muotokieli sopii hyvin pohjoismaiseen makuun. Koska design ja värit ovat harmoniset, sijoittuu sohva vaivatta monenlaiseen kotiin ja ympäristöön. 

Pakka kuvailee muotokieltä puhtaaksi ja rauhalliseksi.
– Mallisto on suunniteltu sarjatuotantoon, joten valmistuskustannuksia on saatu pienennettyä, ja laadukkaasta sohvasta on saatu edullisempi.

Sarjatuotanto nopeuttaa toimitusaikaa. Jos räätälöidyn sohvan toimittamiseen menee maksimissaan kuusi viikkoa, löytyvät Kotiin-malliston tuotteet Maskun varastosta valmiina.

 

Kotiin by Pohjanmaa -sarja on Pohjanmaan Kalusteen ja Maskun yhteisen tuotekehityksen tulos. Mallisto sopii hyvin suomalaiseen kotiin.