Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Sohvalle arvoisensa kaveri oikeanlaisesta sohvapöydästä

Sohvalle arvoisensa kaveri oikeanlaisesta sohvapöydästä

Sohvalle arvoisensa kaveri oikeanlaisesta sohvapöydästä

Unelmien olohuone ei rakennu vain lumoavan sohvan varaan, vaan huomio on syytä kiinnittää kokonaisuuteen. Yksi olohuoneen keskeisimmistä sisustuselementeistä on sohvan ohella sohvapöytä, joka vaikuttaa yllättävänkin paljon koko tilan tunnelmaan.

Oikeanlaisen sohvapöydän onnistut valitsemaan kysymällä itseltäsi seuraavat kysymykset: 

Minkä kokoisen pöydän haluat?

pyöreä sohvapöytä

Sohvapöydän optimaalinen koko määrittyy sekä rinnalla olevan sohvan että huoneen koon perusteella. Avaraan ja isoon tilaan sopii suurempikin pöytä, kun taas pienemmissä huoneissa toimii maltillisemmat koot. Myös sohvapöytien korkeuksissa on jonkin verran eroja – toiset pitävät matalista malleista ja toiset taas arvostavat aavistuksen korkeampia pöytiä. 

Vinkki! Oikeaa kokoa voit suunnitella askartelemalla sanomalehdistä alueita haaveiden sohvapöydän mittojen mukaan. 

Mihin tarkoitukseen sohvapöytää käytetään?

olohuoneen sisustus

Toisille sohvapöytä on vain laskutaso kahvikupille, kun taas osa tekee sen äärellä jopa töitä. Myös arki kodeissa on hyvin erilaista, ja esimerkiksi lapsiperheen toiveissa on todennäköisesti sellainen pöytä, jonka puhdistaminen ja kunnossapito on mahdollisimman helppoa. 

Vinkki! Myös sohvapöytää kannattaa huoltaa säännöllisesti. Maskusta löydät oikeat suoja-aineet eri materiaaleille! 

Millaiset muodot, värit ja materiaalit viehättävät eniten?

neliskulmainen sohvapöytä

Haluatko tumman vai vaalean pöydän? Haaveiletko kevyestä vai jykevästä muotoilusta? Olisiko moniosainen sarjapöytä sopiva valinta sinun olohuoneeseesi? Tarjolla on vaihtoehtoja laidasta laitaan. Esimerkiksi kauniit marmori- ja kivikuosit tai persoonalliset Full Moon -sohvapöydät ovat varsinaisia katseenvangitsijoita. 

Vinkki! Mikäli ostat sohvapöydän myymälästä, ota puhelimen muistiin kuva olohuoneestasi, jotta osaat hahmottaa paremmin, miltä eri mallit tulisivat kodissasi näyttämään. 

sohvapöydän valinta

1. RGE Josefin 2. Sunrise 3. Siro

Sohvapöytien kirjo Maskun valikoimassa on valtavan laaja ja monipuolinen. Tutustu tuotteisiimme ja löydä täydellinen sohvapöytä sinun kotiisi!