Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Uusi Masku-myymälä Riihimäelle

Uusi Masku-myymälä Riihimäelle

Uusi Masku-myymälä Riihimäelle

Maskun Kalustetalo avasi perjantaina 21.4. uuden myymälän Riihimäelle. Riihimäen myymälä on ketjun 46. myymälä Suomessa. Maskun myymälöitä on tällä hetkellä yhteensä 50, kun neljä Viron myymälää lasketaan mukaan. 

Uunituore Riihimäen myymälä edustaa Maskun Kalustetalon uudistettua myymäläkonseptia, jossa on panostettu inspiroivaan esillepanoon sekä tyylikkääseen mallistoon. Myymälän yhteydessä toimii myös kesäkalustepiha. Tarjolla on sisustusideoita jokaiseen tarpeeseen – huippuedulliseen hintaan! 

− On hienoa avata Riihimäelle uusi konseptimyymälä muutaman vuoden poissaolon jälkeen. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme talousalueiden keskeisillä sekä parhailla liikepaikoilla, ja näin asiakkaidemme helposti saavutettavissa, toteaa myyntijohtaja Topi Nieminen. 

Me Maskussa haluamme tarjota sisustusratkaisuja jokaiseen kotiin. Olipa tyylisi moderni, skandinaavinen, maalaisromanttinen tai klassinen, Maskusta löydät etsimäsi ja paljon muuta. Monipuolisessa valikoimassamme ovat edustettuina niin sohvat, sängyt, ruokailuryhmät, säilytyskalusteet kuin sisustustuotteetkin. 

Käyntiosoite: 

Merkoksenkatu 5 

01710 Riihimäki 

RIIHIMÄEN MYYMÄLÄN AVAJAISET 21.4.2023 ALKAEN KLO 10! 

Hyödynnä mahtavat avajaistarjoukset – avajaiseriä vähintään -60%! 

Tarjoamme pe 21.4. ja la 22.4. 500 ensimmäiselle asiakkaalle kakkukahvit! Ilmainen toimitus yli 500€ ostoksiin ma 24.4. asti! 

Tervetuloa huonekaluostoksille! 

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Suomessa Masku-myymälöitä on 46 ja Virossa neljä.