Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Vietä kesä keinutellen – kauniit riipputuolit ja pihakeinut viimeistelevät ulkotilojen sisustuksen

Vietä kesä keinutellen – kauniit riipputuolit ja pihakeinut viimeistelevät ulkotilojen sisustuksen

Vietä kesä keinutellen – kauniit riipputuolit ja pihakeinut viimeistelevät ulkotilojen sisustuksen

Haaveiletko viettäväsi kesäpäiviä kevyesti keinuvassa riipputuolissa? Vai sopisiko puutarhaasi perinteinen pihakeinu? Meiltä Maskusta löydät tyylikkään valikoiman erilaisia keinuja kesän parhaimpiin hetkiin! 

Riipputuoli on ehdoton hitti

Tukevasti omalla jalallaan seisova riipputuoli eli korikeinu muodostaa ihanan pesän, jonne on mukava käpertyä viettämään aikaa. Riipputuolissa nautit aamukahvit rauhassa tai luet vaikkapa kirjaa. Kaunis riipputuoli sopii sijoitettavaksi myös tilavalle parvekkeelle. Terassille voit sijoittaa vaikka kaksikin riippukeinua rinnakkain. 

riipputuoli terassille

Musta Dakota-riipputuoli sopii ajattoman kauniin ulkonäkönsä ansiosta monenlaiseen tilaan. Riipputuolin mukana tulee muhkeat harmaat pehmusteet. 

riipputuoli edullisesti

Pisara-riipputuolia on saatavana sekä harmaana että luonnollisessa natural-sävyssä. Tämä riipputuoli on nimensä mukaisesti pisaran muotoinen. Isoon koriin mahtuu käpertymään mukavasti ja muhkeat pehmusteet viimeistelevät ilmeen. 

valkoinen riipputuoli pihalle

Valkoinen riipputuoli tuo raikasta ilmettä terassin tai puutarhan sisustukseen. Adele-korikeinussa on kestävä teräsrunko ja vahva polyrottinkipunonta. Pehmusteet kruunaavat tyylikkään ulkonäön! 

Klassinen pihakeinu on varma valinta 

Pihakeinu kuuluu perinteiseen suomalaiseen puutarhamiljööseen ja tuo sisustukseen klassista tyyliä. Leveämpään pihakeinuun mahdut istuskelemaan yhdessä ystävien tai lasten kanssa. Katoksella varustettu pihakeinu tarjoaa myös suojaa kesäsateen yllättäessä. Tukevassa pihakeinussa onkin ihana keinutella läpi kesän! 

puinen pihakeinu

Dalom-pihakeinua on saatavana sekä tummanharmaana että valkoisena. Keinun perinteikäs ulkomuoto sopii täydellisesti suomalaiseen kesäidylliin. Vahva puinen runko kestää hyvänä pitkään ja näyttää upealta vuodesta toiseen. 

ruskea pihakeinu puuta

Puunsävyinen Slöinge-pihakeinu sopii heille, jotka arvostavat luonnonläheistä tyyliä. Ruotsissa valmistettu keinu on Hillerstorpin klassikkomalli. Keinun valmistusmateriaalina on käytetty mäntyä. 

harmaa pihakeinu

Pisa-pihakeinussa on vahva teräsrunko, joka kestää hyvänä säällä kuin säällä. Keinun katos ja pehmusteet myydään erikseen. 

Kumpi on sinun valintasi: modernin tyylikäs korikeinu vai klassinen pihakeinu?