Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Viihtyisän kodin lämpö houkuttelee suojaan syksyn viimalta

Viihtyisän kodin lämpö houkuttelee suojaan syksyn viimalta

Viihtyisän kodin lämpö houkuttelee suojaan syksyn viimalta

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen. Olemme viettäneet runsaasti aikaa kotona ja nurkat alkavat tulla turhankin tutuiksi. Erikoista kevättä seurasi aurinkoinen kesä, jonka myötä pääsimme jo lähes normaaliin arkeen kiinni. Syksyn sateiden saapuessa saapuivat myös ikävät rajoitukset ja kotoilu saa näillä näkymin jatkua vielä pitkään.

Vaikka mikäs kotona on ollessa. Syksyn väriloisto sai monen kodin stailaajan sisustussuonen sykkimään. Rikkaat, lämpimät sävyt valtasivat luonnon ja kirpeän viileät ilmat saivat kaipaamaan suloisia iltahetkiä teekupin äärellä. Koska kodista on tullut meille jopa entistä tärkeämpi, on luonnollista panostaa sen viihtyvyyden maksimoimiseen.

Syksyn sisustustrendeissä valloillaan on luonnonläheisyys, pehmeys sekä herkulliset, syvät värit. Luonnossa vietetty aika on antanut oman inspiraationsa myös koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Myös tietynlainen jännittävä rajojen rikkominen, boheemi asenne sekä persoonallisuus näkyvät sisustusvalinnoissa.

Stressless nojatuolit sopivat jokaiseen kotiin.

Olohuoneen ylellinen katseenkiinnittäjä

Monesti olohuoneen sisustus rakentuu sohvan ympärille. Valikoimistamme löydät runsaasti kauden trendikkäimpiä sohvia. Muhkeat ja pehmeät löhöilysohvat loistavat kutkuttavissa keltaisen, oranssin ja konjakinruskean sävyissä.

Yksi asiakkaidemme suosikeista on Belluksen ylellinen Infinity-sohva. Sen hohtava samettipinta elää ihanasti kynttilänvalossa houkutellen syleilyynsä. Sohvan istuinmukavuus on huippuluokkaa istuintyynyn jousituksen ja pintapehmeyttä tuovan höyhenpeitteen ansiosta. Pötköttely, istuminen ja torkkuminen tuntuu mukavalta monessa eri asennossa, sillä istuinsyvyyttä riittää. Halutessasi voit valita neljän istuttavan Infinityn sijasta saman mallin myös divaanisohvana.

Infinity on Heikki Toropaisen suunnittelema mestariteos. Paitsi, että se on kaunis, sohvan tukeva runko sekä käyttöä kestävät pehmustemateriaalit ja jousitukset takaavat sen, että sohva tarjoaa iloa useaksi vuodeksi. Tyylikäs samettiverhoilu paranee vanhetessaan, sillä käytössä syntyneet painaumajäljet antavat verhoilulle kauniin ajan patinoiman ilmeen.

Bellus Infinity on muhkea ja mukava sohva.

Panosta pehmeyteen 

Pehmeät materiaalit ovat nyt suosiossa. Korista kotisi sydän muhkeilla sisustustekstiileillä. Näitä vaihtamalla on helppoa muuttaa koko huoneen tyyli pienellä vaivalla.

Loistokkaan Infinity-sohvan kaveriksi sopii mystiikkaa henkivä Inka-matto, jonka pehmeä pinta ilahduttaa paljaitakin varpaita. Mikä ihaninta, matto on antistaattinen ja pölyämätön ja sopii siksi myös allergiaperheisiin. 

Mikäli kaipaat rauhallisempaa ilmettä säihkyvän sohvan rinnalle, tutustu esimerkiksi Natuzzin ylelliseen Flatweave-mattoon. Tämä italialainen käsityön taidonnäyte on ilmeeltään lämmin ja minimalistinen, mikä tekee siitä sopivan lähes mihin tahansa sisustukseen. Natuzzi Editions on italialainen laatubrändi, jonka juuret ulottuvat lähes 60 vuoden taakse. Natuzzin tärkeimpiin arvoihin kuuluvat laatu ja mukavuus, ympäristöystävällisyys sekä yksityiskohtainen muotoilu.

Laajan valikoiman mattoja löydät verkkokaupasta sekä myymälöistämme.

Mattojen lisäksi pehmeää materiaalia voi lisätä sohvalle, ikkunoihin sekä tietysti seinälle. Lämmin huopa lisää mukavuutta, kun käpertyy sohvalle viileän ulkoilun raukaisemana. Värikkäät torkkupeitot sohvalla voivat olla myös kaunis yksityiskohta sisustukseen.

Pehmeä lampaantalja tuo omanlaisen tunnelman sisustukseen. Maskun valikoimista löydät monen kokoisia taljoja. Pienemmän taljan voit asetella kutsuvasti lepotuolin päälle, isomman lattialle tai jopa seinälle ripustettuna.

Lyon sohva syksyisessä sävyssään. Saatavana myös muissa väreissä.

Viimeistele tunnelma oikeanlaisella valaistuksella

Vuoden pimein aika on jo aivan käsillä. Mystinen joulun pimeys ja tunnelmallinen joulun taika ovat tunnelmaltaan aivan omaa luokkaansa. Säädä kotiin pehmeä valaistus pienillä valonlähteillä, joita voit sytyttää tarpeen mukaan.

Sessak Smokey pöytävalaisin sopii tunnelmalliseen valaistukseen.

Tunnelmallinen hämärä rentouttaa, kun taas kirkkaammassa valossa on mukavaa lukea kirjaa tai keskittyä vaikka käsitöihin. Maskun valikoiman valaisimista löytyy sekä huomaamattomia ja yksinkertaisia kuin koristeellisia ja näyttäviä valaisimia.

Aseta tyylikäs jalkalamppu sohvan tai nojatuolin viereen, tunnelmaa luova pöytälamppu sohvapöydälle ja pehmeä seinävalaisin pimeimpään nurkkaan. Kaunis kattovalaisin on kuin olohuoneen kruunu.

Tunnelmallisia sisustushetkiä verkossa ja myymälöissä!