Etusivu / Artikkelit / Masku muuttaa Ylivieskassa Savarikeskukseen – uusi myymälä avataan perjantaina

Masku muuttaa Ylivieskassa Savarikeskukseen – uusi myymälä avataan perjantaina

Masku muuttaa Ylivieskassa Savarikeskukseen – uusi myymälä avataan perjantaina

Maskun Kalustetalo muuttaa Ylivieskassa uusiin liiketiloihin Savarikeskukseen. Avaamme uuden liikkeen Savarikeskuksessa perjantaina ja erityisillä avajaistarjouksilla rakennettuja avajaisia vietetään perjantaista maanantaihin.

Masku uudistaa myymälöitään uuden sisustuskonseptin mukaisiksi koko Suomessa. Uudessa myymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, joka tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen. Maskun Ylivieskan myymälä edustaa uudenlaista ajattelua koko Masku-ketjussa. Sen valikoima, esillepano ja toiminnallisuus on suunniteltu tarkasti kuluttajia kuunnellen.

Myymälässä on edustettuna vahvasti Maskun oma mallisto, joka vastaa kuluttajien toiveisiin edullisen hintatason ja laadun yhdistämisestä. Kalustevalmistajista kotimaiset Pohjanmaan Kaluste, Unico Finland ja Niemen Tehtaat sekä kansainvälistä muotoilua edustavat Ekornes ja Bellus ovat muun muassa räätälöineet Maskulle uniikin valikoiman.

-On tärkeää tuntea suomalaisten sisustusmaku, josta meillä on jo 32 vuoden kokemus. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja. Toinen tärkeä menestystekijämme on edullinen hintataso, josta Masku on aina ollut tunnettu, Maskun Ylivieskan myymälän myymäläpäällikkö Ilmo Myllylä kertoo.

Maskun uusien myymälöiden avajaiset ovat saaneet monella paikkakunnalla aikaan suuret yleisöryntäykset.

-Olemme varanneet uuden myymälän avajaisiin poikkeuksellisia avajaistarjoustuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset. Lisäksi tarjoamme kakkukahvit perjantaista lauantaihin uudessa myymälässämme, Myllylä kertoo ja toivottaa kaikki tervetulleeksi uuteen myymälään.

Maskun Kalustetalolla on Suomessa 42 Masku-myymälää sekä verkkokauppa masku.com. Lisäksi Virossa ja Ruotsissa Maskulla on yhteensä kolme myymälää.