Etusivu / Artikkelit / Maskun Hämeenlinnan myymälä muutti Hätilästä Tiiriöön – uuden myymälän avajaiset perjantaina

Maskun Hämeenlinnan myymälä muutti Hätilästä Tiiriöön – uuden myymälän avajaiset perjantaina

Maskun Hämeenlinnan myymälä muutti Hätilästä Tiiriöön – uuden myymälän avajaiset perjantaina

Kotimainen perheyhtiö Maskun Kalustetalo muutti Hämeenlinnan myymälänsä Hätilästä Tiiriöön. Maskun uusi suurmyymälä palvelee asiakkaita jatkossa samassa liikekiinteistössä Tiiriössä muun muassa Citymarketin kanssa (Katsastusmiehentie 6).

- Olemme kartoittaneet Hämeenlinnasta uutta liikepaikkaa. Strategiaamme perustuen haluamme olla lähellä asiakkaitamme liikepaikoilla, jonne on helppo tulla. Tiiriöstä löysimme keskeisen vetovoimaisen ja hyväkokoisen lähes 2000 neliön liiketilan, Maskun Kalustetalon toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Masku toteuttaa Tiiriön myymälänsä uudella konseptillaan.

- Panostamme eri huonekalubrändien ja sisustusratkaisujen esillepanoon, jotta voimme tarjota kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen. Myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus valikoimastamme on yli puolet. Tärkein asia on edullinen hintatasomme ja parhaat tarjoukset. Oman uniikin mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Hanna Kuronen jatkaa.

Maskun uusi Tiiriön myymälä avataan perjantaina ja avajaisia vietetään läpi viikonlopun aina maanantaihin asti. Avajaisissa myymälä on avoinna perjantaina kello 10-19, lauantaina 10-18, sunnuntaina 10-18 ja maanantaina 10-19. Masku odottaa uuden myymälän avajaisiin suurta yleisöryntäystä.


 

- Avajaisiin olemme tilanneet suuren määrän avajaiseriä, jotka saa nyt extraedullisesti. Lisäksi vain avajaisissa ovat voimassa mahtavat muut erikoisedut sekä totta kai kakkukahvit perjantaista lauantaihin uudessa myymälässämme, Maskun Hämeenlinnan myymäläpäällikkö Sami Liljeqvist kertoo ja toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uuteen Tiiriön myymälään.

Avajaisissa asiakkaita palvelevat Maskun henkilökunnan lisäksi huonekalutehtaiden asiantuntijat muun muassa Pohjanmaan Kalusteelta, Bellus Furniturelta, Svane- ja Stressless-brändejä edustavalta Ekornesilta, Permafilta ja Unico Finlandilta.

Maskun Tiiriön myymälä työllistää kuusi henkilöä.

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Suomessa Masku-myymälöitä on 47 ja Virossa kaksi. Yhtiöllä on lisäksi Maskun verkkokauppa. Yhtiö työllistää yli 300 henkilöä.