Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Asiakaspalvelu Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

VASTUULLISUUTTA KOSKEVAN ASIAKASKYSELYN ARVONNAN SÄÄNNÖT

 

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Maskun Kalustetalo Oy, Maskuntie 224, 21250 Masku.

 

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Maskun vastuullisuutta koskevan asiakaskyselyn kokonaisuudessaan täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa asiakaskyselyssä arvontaan osallistumista varten.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.  

 

OSALLISTUMISAIKA JA -TAPA

Arvontaan voi osallistua niin kauan kuin asiakaskyselyyn voi vastata, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvontaan voi osallistua vastaamalla sähköpostilla lähetettävään asiakastyytyväisyystutkimukseen ja täyttämällä yhteystiedot.

 

PALKINNOT

Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta viidensadan (500) euron arvoista lahjakorttia, jotka ovat käytettävissä valinnan mukaan joko Maskun myymälöissä tai verkkokaupassa Maskun koko tuote- ja palveluvalikoimaan.

Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin arvonnan järjestäjästä johtuvista syistä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle uudelleen.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä vaihtaa muihin tuotteisiin. Arvontapalkintojen jälleenmyynti on kielletty.

 

VOITTAJAN VALINTA JA JULKISTUS 

Järjestäjä arpoo voittajan niiden joukosta, jotka ovat osallistuneet arvontaan. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Mikäli emme tavoita voittajaa kahden vuorokauden (48 h) aikana, pidätämme oikeuden suorittaa arvonnan uudelleen. Voittajan tulee myös vastata saamaansa yhteydenottoon tämän ajan puitteissa.

Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa arvontaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta tai vammasta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja arvontaan osallistumiseen tai muuten toimineen sääntöjen vastaisesti.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä arvontaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.