Etusivu / Black Friday 2023

Maskun ennennäkemätön Black Friday 2023 tarjoilee upean kattauksen huonekaluja ja sisustustuotteita. Hyödynnä vuoden parhaat tarjoukset Maskun Black Weekillä. Ruokailuryhmät, sängyt ja sohvat edullisesti Black Friday -hintaan! Masku.com ja myymälät ovat täynnä poikkeuksellisen hyviä Black Friday -tarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa Maskun verkkokaupassa sekä myymälöissämme ympäri Suomen. Teroita kyntesi ja ole valmiina saalistamaan Black Weekin parhaimmat löydöt omaksesi!

Tarjoukset lasketaan normaalihinnoista. Tarjoukset voimassa 26.11.2023 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Black Week tuotteet

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......

Parhaat Black Friday -tarjoukset Maskusta

Olipa etsinnässäsi mikä tahansa kodin huonekalu, on tämä se aika vuodesta, kun voit tehdä kaikkein säästeliäimmät kaupat. Black Friday -tarjoukset mahdollistavat vaikka koko kodin kalustuksen uusimisen halvalla. Maskun valikoimasta löydät monipuolisen kattauksen huonekaluja ja sisustustuotteita järisyttävillä Black Weeks -hinnoilla.

Tänä vuonna olemme päättäneet räjäyttää potin ja luoda ennätysmäisen edullisia hintoja Black Weeksien kunniaksi. Valikoimamme tulee pursuilemaan toinen toistaan upeampia tuotteita! Älä missaa vuoden halvimman viikon tarjoamia mahdollisuuksia, vaan tee Black Fridayn parhaat sisustuslöydöt Maskusta!

Joululahjat Black Fridaysta

Joululahjat löydät edullisesti Maskun Black Weeksiltä. Varastotuotteemme saapuvat luoksesi 2-6 arkipäivän kuluessa ja ehtivät näin ollen mainiosti pukinkonttiin! Tutustu esimerkiksi sisustustuotevalikoimaamme ja löydä läheiselle jotakin kaunista kotiin! Myös tyynyt, peitot ja lakanat ovat mahtavia sekä ennen kaikkea tarpeellisia lahjoja.

Sisustustuotteet ja huonekalut Black Fridaysta

Oletko haaveillut kodin ilmeen päivittämisestä? Nyt kannattaa tutustua huikeisiin Black Weeks -tarjouksiin, jotta pääset uudistamaan kotia mahdollisimman edullisesti. Maskun Black Weeks -tarjoukset mahdollistavat uusia hankintoja kodin jokaiseen huoneeseen. Isompien huonekalujen, kuten sohvien, sänkyjen ja ruokailuryhmien ostaminen Black Fridaysta tarkoittaa selvää säästöä!

Mikä on Black Friday?

Black Friday eli Musta Perjantai on Yhdysvalloista Suomeenkin rantautunut ostospäivä, joka on tunnettu etenkin ennätyksellisen kovista tarjouksistaan. Viime vuosina Black Friday on laajentunut Black Weekiksi, mikä tarkoittaa, että edullisia kampanjahintoja on yhden päivän sijaan tarjolla koko viikon tai jopa kaksi viikkoa – kuten meillä Maskussa! Tarjoukset vaihtelevat päivittäin, joten ei kannata jäädä nuolemaan näppejään, mikäli löydät jotakin mieleistä.

Milloin on Black Friday 2023?

Black Fridayta vietetään vuosittain marraskuun lopulla, mutta tarkka päivämäärä vaihtelee. Vuonna 2023 Black Friday ajoittuu perjantaille 24.11. Black Friday on Yhdysvalloissa vietetyn kiitospäivän jälkeinen vapaapäivä, jolloin ihmisillä on totutusti ollut runsaasti aikaa tehdä ostoksia. Black Fridayn ja sen ympärille rakentuneen Black Weekin päättää Cyber Monday, joka on tänä vuonna 26.11.2022.

Kuule Black Friday -tarjouksista ensimmäisten joukossa

Tilaamalla Maskun uutiskirjeen pysyt parhaiten ajan tasalla tarjouksistamme! Kaikkein kovimmat diilit voit bongata myös Instagramistamme @maskun_kalustetalo ja Facebookista https://www.facebook.com/maskunkalustetalo.

Ota Masku jo nyt seurantaan ja varmista parhaat Black Friday -löydöt ajoissa!