KESÄPIHOJEN SUPERTYHJENNYS! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60%, JOPA -80%!

Masku

Kuljetuspalvelut

Info


Näin helpolla pääset


Maskusta saat helposti ja vaivattomasti kalusteiden kotiinkuljetukset, käyttökuntoonlaiton, kasauspalvelut sekä vanhojen kalusteiden pois viennin. Kuljetuspalvelulla varmistat helposti, että saat huonekalut kotiisi ehjänä sinulle sopivana ja sovittuna ajankohtana ja halutessasi saat myös helposti vanhat kalusteet pois.Kuljetamme kotiisi

Kotijakelumme toimittaa kalusteet suoraan kotiisi ympäri Suomen. Kuljetusmaksu on toimituskohtainen, eikä tuotteiden määrällä ole vaikutusta kuljetushintaan. Kotiinkuljetusten hinta on alkaen 20 euroa. Saaristoalueilla kotijakeluissa on rajoituksia, mutta voit helposti varmistaa kotijakelun saatavuuden saaristoalueille myymälähenkilökunnaltamme. Kun tuotteesi on valmis toimitettavaksi, haemme sen keskusvarastolta ja toimitamme sinulle sovittuna ajankohtana.


Kokoamme käyttövalmiiksi

Halutessasi puramme paketin, kokoamme kalusteesi käyttövalmiiksi ja viemme roskat pois. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan valmiiksi kasattuina. Pääsääntöisesti kasausta vaativille huonekaluille riittää käyttökuntoon laitto, jonka voit tehdä itse tai tilata meiltä lisäpalveluna, joka toteutetaan vaivattomasti kotiinkuljetuksen yhteydessä. Näin saat uudet kalusteet heti käyttövalmiiksi. Kalusteiden käyttökuntoon laiton hinta on 45 euroa, joka sisältää myös pakkausten purkamisen ja pakkausmateriaalien poisviennin.

Saat meiltä myös tuotteiden kasauspalvelut elementteinä toimitettavien tuotteiden kasaamiseen. Lisätietoa kasauspalveluistamme saat paikallisesta myymälästämme.

Katso myymälätiedot TÄSTÄ.


Helposti eroon vanhoista huonekaluista

Mikäli vanhoille huonekaluillesi ei ole löytynyt uutta kotia, kuljetuspalvelumme vie kätevästi ja ympäristöä kunnioittaen vanhat kalusteesi kierrätykseen energiaksi ja uusiomateriaaliksi. Kuljetuspalveluidemme kierrätyspalvelut ovat jätelain ja alueellisten jätehuoltomääräysten mukaisia. Vanhojen kalusteiden kierrätyksen hinta on 35 euroa, joka sisältää ostosta vastaavan kalusteen kierrättämisen.


Peräkärryn ilmainen lainaus

Suurin osa Maskun myymälöistä tarjoaa asiakkailleen ilmaisen peräkärryn lainauksen. Peräkärryjen lainauksesta ja varaustilanteesta saat lisätietoa paikallisesta myymälästämme. 

Katso myymälätiedot TÄSTÄ.