NYT VERKKOKAUPASTA 6 KK KOROTONTA JA KULUTONTA MAKSUAIKAA >>

Masku

Kuljetuspalvelut

Info


Maskusta saat helposti ja vaivattomasti kalusteiden kotiinkuljetukset, käyttökuntoonlaiton, kasauspalvelut sekä vanhojen kalusteiden kierrätyksen. Kuljetuspalvelulla varmistat helposti, että saat huonekalut kotiisi ehjänä sinulle sopivana ajankohtana. Hyödyllisistä palveluista voit sopia myyjämme kanssa kaupanteon yhteydessä.Kotijakelu

Maskun kotijakelu toimittaa kalusteet suoraan kotiisi ympäri Suomen (saaristoalueilla rajoituksia, varmista kotijakelun saatavuus myymälähenkilökunnalta). Kuljetusmaksu on aina toimituskohtainen. Tuotteiden määrällä ei ole vaikutusta kuljetushintaan. Kotiinkuljetusten hinta on alkaen 20 euroa.


Vanhojen kalusteiden kierrätys

Mikäli vanhoille huonekaluillesi ei ole löytynyt uutta kotia, kuljetuspalvelumme vie kätevästi ja ympäristöä kunnioittaen vanhat kalusteesi kierrätykseen energiaksi ja uusiomateriaaliksi. 

 

 


 

Kuljetuspalveluidemme kierrätyspalvelut ovat jätelain ja alueellisten jätehuoltomääräysten mukaisia. Vanhojen kalusteiden kierrätyksen hinta on 35 euroa, joka sisältää ostosta vastaavan kalusteen kierrättämisen. 


Peräkärryn ilmainen lainaus

Suurin osa Maskun myymälöistä tarjoaa asiakkailleen ilmaisen peräkärryn lainauksen. Peräkärryjen lainauksesta ja varaustilanteesta saat lisätietoa paikallisesta myymälästämme. 

Katso myymälätiedot TÄSTÄ.


Kalusteiden käyttökuntoon laitto sekä kasauspalvelu

Suurin osa tuotteistamme toimitetaan kasattuina. Pääsääntöisesti huonekaluille riittää käyttökuntoon laitto. Käyttökuntoon laiton voit tehdä itse tai tilata meiltä lisäpalveluna, joka toteutetaan vaivattomasti kotiinkuljetuksen yhteydessä. Näin saat uudet kalusteet heti käyttövalmiiksi. Kalusteiden käyttökuntoon laiton hinta on 45 euroa, joka sisältää myös pakkausten purkamisen ja pakkausmateriaalien poisviennin.

Saat meiltä myös tuotteiden kasauspalvelut elementteinä toimitettavien tuotteiden kasaamiseen. Lisätietoa kasauspalveluistamme saat paikallisesta myymälästämme.

Katso myymälätiedot TÄSTÄ.