KESÄPIHOJEN SUPERTYHJENNYS! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60%, JOPA -80%!

Masku

Huonekalualan edelläkävijä uudella mallistolla

Info


Reilussa 30 vuodessa Maskun Kalustetalo on kehittynyt yhden miehen yrityksestä Suomen suurimmaksi huonekalualan perheyritykseksi. Innokas yrittäjä Toivo Sukari aloitti huonekalumyynnin 70-luvulla myymällä huonekaluja ovelta ovelle suoraan ihmisten koteihin. Liiketoiminta kukoisti, ja vuonna 1983 hän rakennutti Maskun kuntaan ensimmäisen huonekaluhallinsa ja perusti Maskun Kalustetalo Oy:n.

Maskun Kalustetaloa johtaa nyt perheen toinen sukupolvi, joka on päämäärätietoisesti kehittänyt myymäläverkostoa, konseptia ja mallistoa. Maskun uudessa konseptissa panostetaan eri huonekalubrändien esillepanoon. Uusi konsepti tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.

Kotimaisen maun tunteminen on meille tärkeää, ja siksi Suomessa suunniteltujen huonekalujen osuus valikoimastamme on yli puolet. Kalustevalmistajista muun muassa Pohjanmaan Kaluste, Ekornes, Unico Finland, Bellus Furniture ja Niemen Tehtaat ovat räätälöineet Maskulle uniikin malliston. Maskun oma mallisto on uudistettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja tarjolle tuodaan jatkuvasti uusia trendikkäitä, ajan hengen mukaisia, nuorekkaita ja laadukkaita, mutta edullisia vaihtoehtoja.

Masku tunnetaan edullisesta hintatasosta, parhaista tarjouksista sekä Suomen laajimmasta huonekaluvalikoimasta. Oman uniikin mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta satsaamme siihen, että voimme taata kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Suomessa Masku-myymälöitä on 47 ja Virossa kaksi. Yhtiöllä on lisäksi verkkokauppa masku.com. Kotimainen perheyhtiö työllistää lähes 300 henkilöä.