Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Masku yrityksenä Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Maskun tiimi

Töihin Maskun joukkueeseen?

Maskussa on positiivinen tekemisen meininki ja mahtava yhteen hiileen puhaltava työporukka! Aika-ajoin mekin etsimme vahvistuksia reippaaseen joukkoomme.

Alta löydät listan avoimista työpaikoistamme. Jos tällä hetkellä listalla ei ole osaamistasi vastaavaa työtehtävää, voit myös lähettää meille avoimen työhakemuksen ja ansioluettelosi. Käymme hakemuksia läpi aina, kun uusia paikkoja tulee hakuun ja puhelin saattaa hyvinkin pirahtaa. Avoimia hakemuksia säilytetään maksimissaan vuoden ajan, minkä jälkeen ne poistetaan tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.


Kesätöihin Maskuun ja kokemusta taskuun!

Haluatko ottaa ensi askeleet myynnin tai logistiikka-alan ammattilaiseksi? Masku tarjoaa yli sadalle nuorelle loistavan mahdollisuuden!

Haemme kesätyöntekijöitä myynnin ja logistiikan tehtäviin. Kesätyöntekijöillä on myös mahdollisuus jatkaa syksyllä osa-aikaisena ilta- ja viikonlopputyöntekijänä.

Katso avoimet paikat tästä

 

Tule myyjäksi Maskuun - meillä myyjät ovat yrityksen sydän!

Saat toimenkuvaasi kattavan perehdytyksen, jonka avulla saat mahdollisuuden luoda urasi myynnin parissa.

Mahdollistamme oppimisen käytännössä - Maskussa pääset todelliseen ”myynnin korkeakouluun” ja vaikuttamaan omaan ansaintaasi!

Tule työskentelemään yritykseen, jossa pääset osaksi huipputiimiä! Meillä on vahva kaupallinen ja kulttuuri ja ”me maskulaiset” henki!

Katso avoimet paikat tästä

Katso alta, minkälaista on myyjän työ Maskussa!

 

Työskentele logistiikan alalla Maskussa

Maskussa pääset työskentelemään juuri valmistuneissa huippumoderneissa tiloissa. Käytössäsi on tuliterä trukkikalusto ja uudenaikaisimmat it-laitteet sekä varastonhallintajärjestelmä.

Vastuullasi on logistiikkakeskuksen monipuoliset päivittäiset työtehtävät sekä niiden kehittäminen yhdessä muun joukkueesi kanssa. 

Huolehdit logistiikkakeskuksen tavaravirroista saapuvan tavaran purkamisesta, tarkastamisesta ja hyllyttämisestä aina asiakkaan lähetyksien keräämiseen, pakkaamiseen ja lähettämiseen. 

Maskussa sinulla on mahdollisuus nopeaan ja ammattimaiseen urakehitykseen! 

Katso avoimet paikat tästä

 

 

Avoimet työpaikat

Tehtävä Sijainti Hakuaika päättyy Täytä hakemus
Myyjä Espoo Suomenoja 27.7.2019 Hae tästä!
Myyjä Jyväskylä Seppälä 28.7.2019 Hae tästä!
Myyjä Lappeenranta 11.8.2019 Hae tästä!
Myyjä Oulu Ideapark 28.7.2019 Hae tästä!
Myyjä (kokoaikainen) Jyväskylä, Palokka 3.8.2019 Hae tästä!
Myyjä (osa-aikainen) Jyväskylä, Palokka 3.8.2019 Hae tästä!

 

Jos et löytänyt listalta osaamistasi vastaavaa työtehtävää, voit myös lähettää meille avoimen työhakemuksen ja ansioluettelosi tästä..